Руската Дума обяви "Азов", ЛГБТ хората, „Майсторът и Маргарита“ и Чебурашка за сатанисти

Страшилището за сатанизма- генерал Владимир Шаманов, Русия, Руската Дума, сатанизъм, Азов, Майдана, Чибурашка, Майсторът и Маргарита, култ към черното слънце, Дявола

Страшилището за сатанизма- генерал Владимир Шаманов, Русия, Руската Дума, сатанизъм, Азов, Майдана, Чибурашка, Майсторът и Маргарита, култ към черното слънце, Дявола

Ленин и съветската власт отворили път към Дявола, ЕС изповядвал култа към Черното слънце

Фидел Агумава, current time tv

В руската Държавна дума беше проведена кръгла маса за борба със сатанизма, на която депутати, свещеници и обслужващи държавната пропаганда обсъдиха възможностите за „противодействие на разпространението на сатанизма и други деструктивни явления в културното пространство на Русия“.
Към сатанистите бяха причислени:  ЛГБТ-персон, чайлдфри , защитниците на правото на аборт, украинският "Азов" и даже анимационното геройче от соца Чебурашка.
Кръглата маса е проведена под ръководството на генерал Владимир Шаманов и под егидата на комисията за развитие на гражданското общество на руския парламент.
„Работата“ на кръглата маса започва с излъчването на финалната сцена от филма „Да убиеш дракон“ на Марк Захаров и изображения на аксесоари с изображения на „дявола“: медальони с пентаграми, обърнати кръстове, карнавални маски на „рогатия“, маскарадни костюми и дори шноли за коса „дяволски рогца“.
А след това авторите на видеопрезентацията се прехвърлят в Украйна, където, според тях, вече 10 години официално действа

 „църквата на сатаната“,

 а преди 11 години в Закарпатието са извършвани ритуални убийства.
(При това и дума не става за това, че Владимир Путин е помилвал минимум 17 души, осъдени за убийства и изнасилвания, включително и членове на сатанински банди, извършвали ритуални убийства на деца. Всички те са се били на фронта и след това са се върнали в Русия свободни. Някои от тях вече са извършили нови престъпления).

А след това на фона на изпълнения на Филип Киркоров, който пее яздейки кръст, безименен експерт пояснява, че през XVII век в Русия са наказвали за магьосничество и врачуване, „за разлика от днешните развратени времена“.
Председателката на комисията за развитие на гражданското общество Олга Тимофеева пък се оплакала, че 

на Русия „се опълчват фашисти, сатанисти, нацисти,

 които се опират съзнателно на силите на злото“.
"Не ни трябват никакви дискусии, а само пълна забрана. ЛГБТ движението е включено в списъка на екстремистите и терористите и забранено в Русия. Заедно с РПЦ все по-гръмко настояваме сатанизмът да бъде обявен за екстремистко движение“, казва Тимофеева.
„Както казва нашият президент, войната се печели не от военачалниците, а от учителите и свещениците“, затова патриотичното възпитание е толкова важно“, пламенно проповядва тя.
А според председателя на патриаршеската комисия по въпросите на майчинството и децата Фьодор Лукянов, борбата със сатанизма ще осигури защитата и сигурността на настоящите и бъдещите поколения на Русия.
Според Лукянов, истинските сатанисти са ЛГБТ-хората и привържениците на чайлдфри.
"ЛГБТ-движението, което съдържа много признаци на сатанизма, активно общува със сатанински организации, признати в Русия за екстремистки, а сатанинското движение продължава да се развива и не е забранено“, казва Лукянов и също призовава за забрана на ЛГБТ и сатанизма, които, според него са едно и също.
Председателят генерал Владимир Шаманов също дава „принос“ в борбата с „международния сатанизъм“, като се съсредоточава особено върху Украйна и Запада.
Според него, 

Майданът е бил „сатанинско сборище“ (съвсем сериозно)

"Това е проява на сатанизъм, безумие против собствения народ“, убеден е генералът.
"Кратка справка за сатанизма“ представил пред участниците политологът Роман Силантиев. По думите му, сатанизмът се е зародил благодарение на съветската власт, която позволила да бъде заснет филма „Червените дяволчета“.
По думите му, не съществува организирано международно сатанистко движение, но въпреки това държавата трябва да признае това несъществуващо „международно движение на сатанизма“ не само за екстремистко, но и за терористично.
А след сатанистите, да бъдат забранени уахабитите и марксистите.
Според военния експерт на държавната телевизия „Първи канал“ Александър Артамонов, в Украйна сатанизмът е пуснал дълбоки корени. Той се позовава на книгата на Карл Густав Юнг „Архетипът Вотан“, издадена през 1936 год. По мнението на „експерта“ именно в тази книга се съдържа стремежа арийската нация да получи своите корени, които са присъщи на „Азов“ и на всички останали, които изповядват сатанизма“.
А тази сатанинска идеология, оказва се, поддържа Евросъюзът, който плаща на отделни украински автори, които се занимават с това, да оспорват основите не само на християнството, но и на исляма и юдаизма.
"Имаме си работа не със случайни прояви на хора от шизоиден тип, които просто трябва да бъдат пратени в лудницата. 

Имаме си работа с култа към черното слънце,

 който предполага задължително принасянето на човешки жертви с цел получаване на допълнителни сили. Ето с това се сблъскваме, а това се одобрява от Евросъюза. И с това зло не можем да се справим, ако не се справим с Евросъюза“, проповядва Артамонов.
"Ние няма да устройваме чистки, лустрации, разстрели. Макар че, разбира се, ще имаме това право, ако някои области се присъединят към нас. С нашите методи, присъщи на нашата цивилизация на доброто, няма да успеем. Доброто трябва да има здрави зъби, трябва дълго и тежко превъзпитание на хората, които се наричат „граждани на Украйна“, с наша подкрепа“, реди ужасяващите си концепции кремълският проповедник
"Освободените" (анексирани) територии не трябва веднага да се вливат в Русия, според него, а да станат „“независими държави“, иначе „антидуховната традиция, която украинците са поели за тези 30 години ще зарази и самите руснаци.
Главният редактор на изданието на руското министерство на отбраната "Красная звезда" и телевизионна водеща Анна Шафран поискала да бъде разширено законодателното разбиране на понятието „сатанизъм“ и терминът да се разпростре и върху екоактивисти и защитници на евтаназията.
"Всички деструктивни западни движения – ЛГБТ, смяна на пола (инвалидизация и загуба на фертилност, според нея), чайлдфри. Всичко това са отделни части от тази голяма глобалистка измама на трансхуманизма. А в неговата основа лежи сатанизма“, убедена е журналистката.
В учебника по новия предмет „Основи на руската държавност“ за хуманитарните университети 

абортите, чайлдфри и веганството са наречени „култ към смъртта“

"През 2024 година, годината на семейството, трябва да поставим въпроса за забраната на сатанизма, като под „сатанизъм“ трябва да разбираме ЛГБТ, увреждането на своята природа, абортите като насилие над женската природа, черната магия", убедена е Шафран.
На пътя на тези „сатанински веяния“ трябва да се постави стена, както между децата от детските градини и анимационното филмче за прасенцето Пепа, в което фигурира семейство с две майки, горда е депутатката Татяна Буцкая.
А кинокритикът и преподавател в най-престижния университет за кино и театър ВГИК Александър Семенюк заявил, че „Майсторът и Маргарита“ и анимационното филмче от съветската епоха „Чебурашка“ са „сатанински филми“.
"Това не е само религиозен, но и държавнически въпрос. Божието Богу, а кесарю кесаревото Длъжни сме да открием и унищожим всяко гнило клонче във всяка област", слага чертата под безумната дискусия председателят на движението „Културен фронт“ Вячеслав Леонтиев.

Превод: Faktor.bg