България катастрофира!

Провинцията съсипва България, масовата глупост света

Авторът

Авторът

Христо Слави Рачев

От страната на розите замириса на лайна и некъпани хора. Българите самокатастрофираха челно по шосето за Европа в собствената си глупост. Пътищата винаги са били по-опасни от въздушните коридори. Предстои да броим жертвите и обезлюдените села. Тази сутрин по БТВ една блондинка с лъст в очите обяви: а сега да видим членовете на избирателната комисия… Ами вирнали са се гневно, 

обичайната сутрешна ерекция

 Провинцията съсипва България. Масовата глупост света. 
Ако световният политически глупак и българските лайнари бъдат лишени от право на глас, ще се окаже, че всички те – ще живеят много по-добре. 
Тълпи без основно образование, безимотни, безработни, криминални, психясали, с присъди, безотговорно наплодили деца, които хукват на вълни да емигрират, повече няма да посягат към бюлетини и докосват с кал под ноктите изборни клавиатури. Светът ще дръпне напред със страшна сила. Веднага лъжедемократите ще образуват жълта пяна в устата си от 

плач по някаква остаряла дефиниция за демокрация

 Ще преживеем много страдания, войни и тъпчене на място. Вместо частично отнемане на права, ще се отнема живота на милиони. Оглеждаме победителите, наблюдаваме техния жестомим, слушаме какво говорят и веднага разбираме какви сме ние. 

П.П. 
Според Алфа Рисърч ПП-ДБ печели в София с 10% преднина пред Герб! Провинцията е обсадила София и древната крепост Сердика ще падне последна. Да, София не е България. Честито на победителите! Да се готвят за пир.