Кой всъщност държи ножа, кокала и ключа към неочакваните умирания, катастрофи и тайнствени самоубийства

Русия управлява политиката тук с подмолен страх и с реални заплахи, което хронично ни държи далече от Европа

Авторът

Авторът

Д-р Любомир Канов

Според това което се наблюдава в българската политика, от близо 20 години, тоест откакто Путин и кагебистите откровено взеха властта в Русия, неизменно се увеличава страхът от нейните действия и влиянието на агентурата им у нас. Всички правителства още от Симеон Втори, та до днес ускорително изпитват все по-голям ужас от това какво може да им спретне или навреди тази агентура. На ниво дълбока държава вероятно на всички политици им се изяснява много бързо, ако не са го знаели, кой всъщност държи ножа, кокала и разбира се ключа към неочакваните умирания, катастрофи и тайнствени самоубийства. Самата заплаха от все по-могъщото завладяване на всички институции от руската агентура в тандем с наследниците на бившите комунистическите органи станали олигарси и инсталирани навсякъде в държавата, парализира всяка от съществуващите партии, ако случайно не е директно ръководена от Москва или от тукашните им проксита. Дори да се изповядват публично “европейски ценности”, те моментално се изпаряват като сутрешна мъгла, ако на дълбокото ниво откъм “страшното” чуят какво може да им се случи, ако са непослушни, знаейки колко са несигурни всички държавни институти и колко те са уязвими и безсилни в собствената си пленена държава.

 Русия управлява политиката тук 

с подмолен страх и с реални заплахи,

което хронично ни държи далече от Европа, въпреки номиналната ни принадлежност към нея. Всеки опит за откъсване от инструкциите на Кремъл води до назидателни и наказателни политически акции със сериозно участие на углавни елементи. Да се организират и след това оглавят и направляват публични протести срещу властта не представлява никакъв проблем за експертите от Лубянка, правили са го цял век. (Някакси остана самотен сюжетът за спасяването на един финансиращ протестни агитки Череп от агенти на Путин и значителни кагебисти, които му осигуриха протекция в Дубай на най-високо ниво. Както и отравянето на Гебрев с “новичок” и пр.)
Така че в заключение, на България няма да ѝ се случи нищо добро, докато не бъде 

изрината дълбоката путинска агентура

 на всички нива, включително в президенството и във всички институции, уж призвани да опазват страната, на първо място “службите”, МВР, съдилищата и армията, които са вероятно пробити и сериозно компрометирани.
Явно, ще трябва да дочакаме края на путинската терористична държава, защото в България успяват да останат на власт само онези политици, които са страхливи и зависими от нейната агентура. Сами не можем и не смеем, 

“лидерите” са силно наведени и снишени

Дори оръжие на съпротивляваща се срещу терора Украйна никой не смее да даде явно, а само под сурдинка. Леля Корнелия Фурцева ще ги мъмри, а кака Митрофанова във военен мундир може и да ги набие.