Процесът на национален упадък започва от “революционерите” и класовата им борба откъм село Правец

Социалистическата индустриализация даде началото на унищожението на българския народ

Любомир Канов

Любомир Канов

Д-р Любомир Канов

Няма кой да разкаже на младите хора отвратителният абсурд на комунизма. Да, за нацизма има много желаещи да разказват. Но, я си представете, в условията на почти половин век да следваш постулатите на марксистката теория за обществото? В училище, в университета, в заводите, канцелариите, текезесетата, задължително да изучаваш “тезисите” им, да си принуден да слушаш идиотските им доводи. Според които, “прогресивната и единствената революционна класа” — пролетариатът, е движещата сила, призвана да създаде най-правилното общество на планетата Земя.

А за да стане това, за да се случи, там, където липсва, например в земеделска страна като предвоенна България, да създадеш несъществуващата прогресивна класа, тоест пролетариат. И да построиш Кремиковци! За да промениш класовата структура на столицата и да въведеш класовия подход в демографията на дотогавашна България!!! С което всъщност, наред с всички подобни проекти из България, започна и 

унищожението на българския народ

Не, това не беше “индустриализация”. Това беше класово пренареждане в съзвучие с “правилната” идеология. 

Нека да пищят сега Възраждане и шимпанзетата на Слави, да се борят за “работническата класа”, но оттам започна истинското унищожение на страната ни и даже ако прибавят към безпътните си гласоподаватели всякакви мечове, тангри, виличия и ретро комунисти-путинисти, процесът на национален упадък започва точно оттам— от “Революционерите” с класовата им борба откъм село Правец и с тънкото сталинистко ръководство в ръка - как точно се осъществява това. Аз лично бях в килия в комунистически затвор, над която имаше емайлирана табелка с надпис “Контрареволюционери”.

Но има ли млади хора да разберат какво означава това? Или и те ще станат поредните “революционери”?