Електоратът на ПП-ДБ дори не подозира за бруталното задкулисие на техния кандидат за кмет на София

Кой можеше да допусне, че ще ни сполети Васил Терзиев!

Юлиана Методиева

Познайте защо кандидатът за кмет Васил Терзиев е ленив, срича от бележки и като цяло е неатрактивен комуникатор! Защото е момче-бранд. Казваш „Терзиев“ и получаваш златният ключ за достъп до  най-готините продукти и субпродукти на прехода, сготвени по вкуса на Москва и Вашингтон. Самоотвержени хора публикуваха данни за фирмата-майка Оптикоелектрон, от която през Кимкооп Трейдинг тръгва всичко, та се стига до "успешния" Телерик на Васко. Писаха, но кой да чете! Освен свързаните с Държавна сигурност ръководители, тя е имала статут на официален доставчик на стоки за Американското правителство! Имала е достъп за работа с информация NATO „SECRET“! Стоките на мама-фирмата, например, са била зенитни и наземни артилерийски и стрелкови мерници за стрелба през дневно и нощно време, оптични компоненти, такива неща.

Нали е ясно?

На терена на въоръжаването и шпионажа, комунистическите и капиталистическите държави хич не са били гнусливи да си сътрудничат. Казвам това, ясно заради кого.
Някои неща и слепите ги виждат. Не е лошо все пак да ги повторя.

От десети ноември насам, имаше стотици и стотици хиляди хора, които вярваха как ще си върнат отнетите от комунизма шансове да живеят качествено. Те гласуваха за партии, които също вярваха в своеобразното възраждане на обществения дух. За смазването на този дух големият Радой Ралин се провикна пред храма „Александър Невски“ по време на най-възторжените митинги на демокрацията:

„Много сме лъгани! Много!“

Лидерите на партиите на прехода от комунизъм към демокрация бяха сериозни мъже. Иван Костов и Петър Стоянов (не само). Демократи за силна България имаше ясна оферта към своите избиратели - никога повече комунизъм! Това означаваше край на отвратителните практики на режима, които деморализираха човека още от детската градина. Там хлапенцето трябваше да вярва, че Ленин и Георги Димитров превъзхождат майка му и баща му! Вкарваха му еничарско ДНК, както и днес става в Китай. Когато се оставиш без съпротива на демагогията и долнопробната партийна шмекерия, няма как после да не се чувстваш съучастник на режима. А режимът ликвидираше в общия случай потенциала на всеки, щом е извън кадрите на БКП.

ДСБ на Иван Костов беше репер за новото време.  Акциите на Държавна сигурност, машината за подлост на Тодор Живков, както и на маскиралите се като "нови" комунистически наследници, изглеждаха напълно спаднали след изборната победа на 1997-ма.

Кой можеше да допусне, че ще ни сполети Васил Терзиев!

Когато заедно с шмекерите от ПП хората на Костов го лансираха за кандидат за кмет на София (!) започна масовото вричане в младостта и успешността на Терзиев. Мантрата "Стига толкова, децата не отговарят за родителите си" звучи от сутрин до вечер в средите на симпатизантите на гореописаната партия. Става все повече ясно, че ДСБ вече е заприличала на постдемократична старуха. Тази старуха се е уплашила, че повече няма да я има на политическата сцена, няма да има достъп до лостове за власт и пари.  Влязла е в неприличен инцест с политикоподобните Петков и Василев. Затова и шътка на онези, които й държат сметка какво, по дяволите, правите с това политическо ГМО, сътворено от маскираните комунисти! Било за тяхно добро. Иначе щял да дойде Путин.

След два дни се очаква

победоносно гласуване за Васил Терзиев

Вотът ще дойде и от хората на Иван Костов. Иначе казано, ще плюят на важните неща в живота от последните 22 години. Тези неща всъщност са като костната система. Ако тя започне да се топи, човекът е повече клекнал, вместо гордо изправен. 

Коалицията, която издигна  Васил Терзиев, се хваща за корема от смях, как електоратът дори не подозира бруталното задкулисие на техния кандидат. Гласувайте за новото лице, казват лидерите от коалицията. Просто гласувайте, не му мислете.