Продукти за 20 бисквити:
2 ч.ч. овесени ядки (без глутен за безглутенов вариант)
1 и 1/4 ч.ч. пюре от тиква (пюрирана печена или варена)
5 с.л. фъстъчено масло
5 с.л. сироп от агаве, кленов сироп или мед
4 с.л. смляно ленено семе
1 ч.л. канела
щипка смлян джинджифил и карамфил по желание
50 г настърган натурален шоколад по желание
Всички продукти смесете в подходяща купа.
С ръце оформете малки плоски бисквити с дебелина около 8 мм - 1 см.
Наредете в застлана с хартия и намазана с олио тава.
Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна 12 минути, след това изключете
фурната и оставете бисквитите в нея за още 10-15 минути.
(Tanita`s Kitchen)
Сладкиш без млечни продукти и яйца, подходящ за сутрешна или следобедна закуска
Фактор Фактор
Още от Магии в кухнята
Кои са най-популярните чорби и супи у нас?
Българската кухня е богата на разнообразие от чорби и супи, които заемат специално място на трапезата.
Хрупкаво пиле с песто, фета и домати
Потърсете сирене фета в саламура
Какво да изберем: Олио или зехтин?
Кое е най-доброто масло за пържене