И паравоенните изпълзяха на вълната на китайската чума, плашат с Апокалисис и таен план за прочистване на човечество

„Пророкът” на мрака отново е проруският активист - старшина Владимир Русев

Старшина Владимир Русев

Старшина Владимир Русев

И паровоенните  от Военен съюз – БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“ се включиха в психопропагандата, около извънредното положение с короновируса, обявявайки настъпването на нов Апокалипсис. „Пророчествата” на старшината Владимир Русев, представящ се за началник на щаба на двете войнски организации, се разпространяват чрез видеоборъщние в youtube.com и анонимното издание bgnews.space.

Старшината Русев пророкува, че е задействан таен план човечеството да бъде заличено. Това не били измислици и фантазии – Русев се позовава на експерти на Световната банка, съветници на президенти, банкови експерти, чекисти от специалните служби за сигурност на някакви топ секретни разузнавания.

Зад престъпната схема за

погром над човечеството

стояло Световното задкулисие, което планира прочистване на хората.

Планът е изключително прост, обяснява Русев  – затваряне на всички банки и борси, обявяване на парите за ненужни. Така ще ни върнат 1000 години назад, но тогава поне е имало натурално стопанство, а сега няма да има храна и вода. Това означава, че няма да има ток, интернет, гориво, по улиците ще има милиони захвърлени автомобили, ненужни на никого. Планът бил разработен в Ядрения център за моделиране на ядрени взривове в САЩ и е известен като AIC NINE* -"ЛЕД ДЕВЕТ". Част от плана включва ликвидиране на националните държави, които се разпадат, следва хаос и тотални убийства и издевателства. 

Първите два часа след задействането на унищожението на човечеството ще бъдат разграбени магазините, през следващите ще се избиват тези, които имат запаси с храна. Накрая, като ви убият ще ви изядат, защото няма да има храна, обяснява старшината.

За потушаването на народните бунтове задкулисието е създало специални част за репресии над населението. Богатите в САЩ пък си били създали подземни градове, вътре имало изкуствени слънца, частни армии, които да ги защитават, източници за вода. Тези хора са планирали изтребването на света. България  няма шанс да оцелее в тази ситуация.

На Балканския полуостров ще гори война

Проблемът идвал от опитите за създаване на Велика Албания, която ще вземе и половината от Македония. От друга страна ще има война между турци и кюрди, вещае Русев.

Единственото спасение за българите били БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“, които имали план да защитят хората.

Само преди половин година Владимир Русев отново разпространяваше подобен сценарий за Апокалирсис, който трябваше да се случи според неговата информация до 30 юни 2019 г. Само че тогава автори на „края на света” бяха Международният валутен фонд и Световната банка, а сега сочи  Ядрения център на САЩ.

Прогнозите си паравоенните базират на анализите на американеца Майкъл Т. Снайдер, издател на блога „Икономически колапс“. От години той вещае безпрецедентен икономически срив, дълбока политическа корупция, ускоряване на социалното разпадане, тотален хаос, безредици и масова престъпност в градовете и големи природни бедствия. Днес обаче утопичните му и апокалиптични  теории умело са взети на въоръжение от активираните и поддържани от Русия паравоенни, които се ползват през последните години като острие на кремълските хибридни атаки в България.

Дълго време Военен съюз – БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“ експлоатираха пропагандно темата с бежанците, мигрантите и опазването на националната граница. Но проблемът заглъхна и вече не е актуален. Сега явно кукловодите са им спуснати нови опорни точки, които трябва да насаждат страхове в хората, да се създава изкуствено напрежение, паника и усещане, че държавата и цивилизованият свят не могат да се справят с проблемите.

При смъртоносната епидемия с COVID-19 манипулациите им с банковия колапс  и предстоящия хаос наистина могат да създадат финансови проблеми на страната. 

Huffpost.com, Justsecurity.org и Rferl.org алармират днес, че

неонацисти в САЩ са планирали да използват коронавируса като биологично оръжие,

според разкрития на американските разследващи. Намеренията са били да заразяват населението, като пръскат дръжки на врати, копчета на асансьори и други повърхности със заразени течности. Мишена са и кварталите, където живеят малцинства. Акциите са били планирани против хора, които неонацистите считат за техни врагове.

Неонацистите в САЩ използват за комуникация криптираното руско приложение Телеграм. Известни са връзките на американски неонацистки групи с Москва. Лидерът на една от тях вече живее в Русия.

Кремъл използва в хибридната си война срещу Запада и неонацистките крайнодесни групи, към които могат да бъдат причислени и родните паравоенни формирования.

През есента на миналата година разследване на bellingcat показа, че БНО „Шипка” и Воински съюз „Васил Левски“  са оръдия на Кремъл, финансирани чрез гръцки и британски радикали. Самозваните защитници на българите демонстративно се прекланят пред Русия и насаждат антиевропейски настроения. Преди година лидерът им Владимир Русев лично водеше протестите срещу проучванията за шистов газ в Добруджа. Целта бе да се обслужат кремълските интереси, а България да бъде вечно в енергийната монополна хватка на Русия.

Ако до сега спецслужбите гледаха на паравоенните с някакво снизхождение, то опитите им за внушаване на предстоящ Апокалипсис и финансова дестабилизация в условията на извънредно положение, едва ли трябва да бъдат подминати с мълчание и пренебрежение.

*Така дословно е изписано на страницата на БНО „Шипка”