Мис Вселeна Франция 2024 грейна в рокля на Деси Тошева

Индира Ампио   с  тоалета на българката

Индира Ампио с тоалета на българката

Мис Вселена Франция - 2024 Индира Ампио избра рокля на „Caviar Couture“ за официалната фотосесия в Париж на която бе съобщено, че тя ще представлява Франция на конкурса мис Вселена. Това ще се случи в Мексико през месец ноември тази година. За поредния успех на Деси съобщи баща й - писателятБисер Тошев.

Индира Ампио е мис Франция 2023 година. 19-годишната красавица е родена в отвъдморския френски регион Гваделупа. Грейнала в български тоалет, тя сподели в социалните мрежи: „Щастлива съм, че ще представлявам Франция. Благодаря на всички. Обичайте се и вярвайте!“

Обявяването на представителката на Франция за конкурса Мис Вселена е едно от най-очакваните и коментирани събития в Париж и света на модата. Противно на очакванията французойката не се появи с френска рокля, а се спря на ексклузивен дизайн от Модна Къща Caviar Couture. Новината беше отразена във всички френски медии като Europe 1, Parismatch, TV Magazine, BFM TV, Outre-mer La Première, RCI.fm, L'Union и от редица елитни модни издания по света. 

Тоалетът на мис Вселена Франция 2024 е избран от шоурума на българката Десислава Тошева във френската столица. Роклята, Amaya Black, е изработена от луксозна италианска дантела и ръчно нашити щраусови пера и хърбали от фин, френски тюл. Тя направи своя дебют на световната модна сцена като обра овациите на червения килим на филмовия фестивал в Кан миналата година, където бе носена и представена от модела Caroline Derpienski, която има 10 милиона последователя в Инстаграм.

Индира Ампио е втората мис Франция, която избира български тоалет за престижно събитие. Неотдавна настоящата мис Франция 2024 - Ив Жил грейна с българска рокля на Десислава Тошева на кориците на парижкото лайфстаил модно списание „Welcome Magazine“. Така френски миски да избират български тоалети на „Caviar couture“ за официални събития се превръща в традиция.