Идеологически гланц и чистота

Ние сме от вида къснозреещ народ - това което ни се случва днес е посято вчера

Авторът

Авторът

Христо Слави Рачев

Разгледайте внимателно тези лица. Нито е било толкова отдавна, нито съвременните хора са по-умни.
Чистофайникът-карирерист винаги разполага с четки и комплект парцали. Появява се там където има еднолична власт. Вожд, ботуши за лъскане и умствено изостанало население. Задължително между тълпи, които не умеят да управляват емоционалните си изблици. Този алгоритъм се повтаря без значение на континента и расата. От Амазонка до Сибир. За да оцелеят и продължат катеренето в йерархията, те започват своите битки, с 

парад на вярност към вожда и доктрината

 Говорят от името и в името на народа, сплетничат и донасят. Те са бледите спирохети, сифилисът в последен стадии за всяко партийно строителство.

fashi_musolini.jpg

В Българската среда те разсипаха СДС. Обединени с внедрените ченгета, замаскирани зад щандартите на идейна чистота, продължават и до днес да пречат на всякакво обединение. Ние сме 

от вида къснозреещ народ

 Още сме с твърди глави, мека фонтанела и възкисело стипчиви от липсата на редовно поливане. /разбирай къпане/. Няма признаци за увеличаване прираста на образованите хора. Тези, които изслушват, разсъждават, после говорят; не крещят лозунги съчинени в Русия. Точно обратното, изчезват образованите, специалистите, предприемчивите и това превръща България в заблатена територия от население с “тежки очи” и агресивни несретници. Затова ще виждаме зловещи хора да се вият около съветски гранитоидни недоразумения. На екраните хора с гюлета вместо глави. Когато левите манипулатори говорят “ние сме за мир”, те повтарят в дебилен унес… миир, миир. Там рухва тяхната способност за анализ на фактите и събитията.

 Най-циничната и безпардонна партия “Възраждане” заедно с престъпната БСП отново ще получат гласове, за да саботират развитието на България. Сборът им с негласувалите ще ни даде числото на лумпените в България. Без подкрепата на Европа, България става Италия от 1923 г. Превзета страна от късокракият национал-фашист Бенито Мусолини. Каква полза, че завърши обесен надолу с главата, проснат да съхне като овча кожа, два дни преди Хитлер да се самоубие. Така завършват ръкомахащите и пулещите се палячовци в историята. Летящ старт, пълзящ смъртоносен финал. Но преди това причиняват смъртта на невинни хора и милиони глупаци с твърди глави, които са повярвали на цирка, който разиграват. 

Вижте летежа на Путин по бобслея към пропастта, ужасен от края, размахва калпави ракети във въздуха. 
Утре ще се изправим пред избори. Най-глупавият и вреден извод, на най-глупавите българи е:
“Няма за кого да се гласува”. 
Колко малко българи проумяват, че

 утре ще гласуваме, не за кого, а за къде

Чрез изборна процедура ще положим изпит по история, география и европейско ориентиране. Какъв курс ще зададем на българския кораб. Изток или Запад. За Европейско бъдеще или обратно в херметично затворена България! Отново да бягаме през теловете към Турция и Гърция; стихове и кантати за вожда.
 
Три са партиите, които без компас, знаят къде е запад. ПП, Герб, ДПС. Знаем всичките им кусури, но с това разполагаме. ДПС има достатъчно електорат. Да, корупцията ще ни мъчи дълго, кражбите, съдебните неуредици, но сега е важна посоката. При успех, още на трети април, внедреният политически боклук ще замине за сметището. Русия работи с прост, но ефикасен алгоритъм. Редовен шприц на платени фюрерчета, насищане с мръсници по медиите и активиране на батальони от полезни идиоти. “Възраждане”, “Български възход”, “Има такъв народ” са последните три ножа, които забиха между плешките на България. Ако Европа и САЩ загубят интерес отдавна да сме - Беларус, Армения, Грузия. Затова всички окупационни гранити забити в свещената българска земя трябва да се извадят, заедно с корените и заразената пръст. На всички блеещи за историческа памет предлагам да върнат името на връх Мусала - на Сталин /1950-1962/. Булевард. “Витоша” - пак на Сталин и т.н. И мавзолей да вдигнат, при толкова предатели, все ще намерим кой да пъхнем вътре. Това,

 което ни се случва днес е посято вчера

 Днес сеем, утре ще жънем.

П.П. След като покорих Шарлам байр, местния Еверест, загубих два гейма на тенис от жена ми, написах горното саморъчно, за което се подписвам. Тази словесна форма ми е останала от гаврата с демокрацията на ул. “Майор Векилски”, помня я като “Развигор”. Питам се дали моят следовател Трендафилов взима максималната пенсия за заслуги към Родината. Ами, взима я.