Копейкин е гост на фашистите от Алтернатива за Германия - крещят "Вън от ЕС, еврото и НАТО"

Костадинов на конгреса на Алтернатива за Германия

Костадинов на конгреса на Алтернатива за Германия

Юлиана Методиева

Знаете ли къде е Костадин Костадинов? Не къде да е, в източногерманското градче Магдебург, при това по символен повод защото там фашистите от Алтернатива за Германия(АГ) провеждат годишната си партийна конференция.

Костадинов е скъп гост 

на политическите си роднини от партията АГ, за която Шпигел в последния си брой казва: „Тя показва все повече истинска близост с неонацистите, въпреки че твърдят да нямат нищо общо с неонацизма и десния екстремизъм. Предприели са правни действия, за да се опитат да попречат на Службата за защита на конституцията, местната разузнавателна агенция, отговорна за наблюдението на екстремизма в Германия, да ги класифицира като "потвърдени десни екстремистки" организации.

Познато нали?

Ето какво е казал в приветствената си реч Костадин Костадинов.
на нацюгите от източна Германия, меката на комунистическия режим до 1989 г.
„Уважаеми госпожи и господа, скъпи съмишленици от „Алтернатива за Германия“, драги гости. Вие тук сте хората, които са поели огромна отговорност, защото освен стабилността във вашата страна, вие сте натоварени и със стабилността на Европа(...)Знам, че ви е трудно, и знам, че не е лесно, но също така знам една стара тевтонска мъдрост на тевтонския орден, която гласи: "Колкото по-силни са враговете, толкова по-голяма е славата и победата над тях."
Партията, на която съм председател в България – „Възраждане“, е изправена пред абсолютно същите проблеми и препятствия, пред които сте изправени и вие. Противниците ни също са общи(…)“

Речта на лидера на ПП Възраждане е ударна, с характерния му фюрерски тон. Хвали се, че е получил покани за срещи със сродни партии от Франция, Португалия, Белгия, Австрия, Финландия и Испания, защото „Възраждане“, вече е водеща политическа сила в България и ще се превърне във

 фактор и в Европа

Разбира се, думите му са посрещнати с аплодисменти. Алтернатива за Германия и целият им роднински кръг крещят "Вън от ЕС, еврото и НАТО". Българският глас, срам не срам, все повече ще се чува не само на партийните конгреси на наследниците на чумавия Хитлер, но и на онези площади на Европа затънали в безпаметство как Третият Райх изобрети сатанинския Циклон Б, за да избива като насекоми хората в Аушвиц.