Проф. Слатински: След като кремълският злодей нападна Полша, Западът да дадат на Украйна HIMARS, ракетите с обсег на действие 200 км.

Николай Слатински

Николай Слатински

Без да съм специалист, смятам, че след този терористичен акт на кремълския злодей срещу Полша, адекватното решение на Запада е да се дадат на Украйна HIMARS ракетите с обсег на действие 200 км (а не 80 км). Така се избягва директният военен конфликт, в който Злодеят иска да въвлече Запада и се прави абсолютно възможно рашистите да загубят войната още преди края на зимата. Това казва в свой коментар военният анализатор проф. Николай Слатински. Реакцията му е провокирана от информацията, че две руски ракети са паднали в Полша, а двама души са убити. Така реално Кремъл нападна страна на НАТО!

А Цар Плъх иска да въвлече НАТО поне по четири причини:

1. Позорно е да се загуби война от Украйна, но от Запада - не толкова.
2. С въвличането на НАТО той със задна дата ще оправдае войната срещу Украйна като агресия на Запада срещу Русия и с необходимостта Русия чрез изпреварващ удар срещу Украйна да даде отговор на тази предстояща (тогава, към 24 февруари) в близко бъдеще агресия.
3. Ще си създаде опция за нанасяне на тактически ядрен удар срещу Украйна.
4. Ще привлече на своя страна Китай (и Индия), в отчаян опит да превърне войната от Русия срещу Украйна в West versus Rest. (Западът срещу останалия свят)