Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (18 - 24 декември)

Овен
Тази седмица вашият фокус е върху партньорствата и личните отношения. В сферата на личния живот са възможни недоразумения и дори малки измами, но те могат да послужат като сигнал за необходимостта от изясняване и разрешаване на различията.

Ако личната сфера не привлича вниманието ви в момента, вероятно ще се появи нов бизнес партньор или поток от клиенти. Въпросите, свързани с работата ви, обещават не само да бъдат уместни, но и успешни. Не се колебайте да изразявате себе си – ще успеете! Помнете обаче, че успехът идва с малките неща.

Телец
Тази седмица ще имате желание да поемете целия обем работа, да надхвърлите плановете и да завършите всички работни процеси. Такова усърдие, разбира се, допринася за напредъка в кариерата, но фокусирането само върху работата може да доведе до дисбаланс и да повлияе на здравето.

Поддържайте щастлива среда между активността и възстановяването. Внимавайте да теглите заеми или кредити, тъй като може да има скрити условия и неясни точки. Опитайте се да не се поддавате на провокации – колкото по-малко психически стрес, толкова по-добре за вашето здраве.

Близнаци
Основният съвет на звездите за вас е да не се потопите в ежедневието! Креативността, комуникацията и новите запознанства са ключовите помощници, за да изпълните живота си с нови цветове.

Хората с удоволствие ще се събират около вас, харизмата и ораторските ви умения ще бъдат отлични. Сега е лесно да изразите мислите си и вашите аргументи ще бъдат посрещнати с разбиране и интерес. Ако имате деца, не забравяйте да прекарате време с тях – това ще ви даде мощен заряд от позитивизъм и енергия.

Рак
Сега е време да се промените и най-малкото ще почувствате желание да промените ситуацията. Няма нужда да се съпротивлявате на този импулс. Разбира се, прибързаните решения като закупуване на имот или основен ремонт без подходяща подготовка могат да бъдат пресилени. Промените обаче са необходими.

Съсредоточете се върху атмосферата: добавянето на нови растения към дома ви, старателното почистване и дори просто промяната на обичайния ви маршрут до работа ще ви даде емоционален принос. Без такова „презареждане“ настроението ви ще е в упадък и енергията ви няма да достигне желаните висоти.

Лъв
Настанало е време да демонстрирате пред всички своята сила и активност – планетите ви предоставят възможност да изтъкнете своите таланти и силни страни. Вашата способност да преговаряте, смелост и концентрация ще бъдат стълбовете на вашата сила тази седмица.

Не се колебайте да покажете критично мислене, логика и структуриран подход – това не само няма да изплаши другите, но и ще привлече благоприятни запознанства и договори, които обещават перспективи.

Дева
Време е да възстановите силите си. Решете какво ви липсва най-много напоследък – финанси, време или комуникация. Преразпределете усилията си, като мислите не само за крайния резултат, но и за това как можете да го постигнете. Ако сте заети, помислете за собствен проект – звездите ще ви подкрепят в това.

Опитайте се да не ограничавате потока на вашите финанси – прекомерните спестявания могат да бъдат вредни, но и прахосничеството също не е полезно. Обърнете внимание на вашата диета и физическа форма, тъй като тези аспекти също ще допринесат за вашето финансово благополучие.

Везни
Тази седмица се опитайте да бъдете добри към себе си. Нервното и физическо претоварване е противопоказано за вас. Ако изживеете стресови ситуации, опитайте психологически дихателни упражнения или медитация – търсете своя начин да се успокоите.

Не се опитвайте да контролирате всичко, това е невъзможно и желанието да направите всичко сами може да доведе до факта, че цялата работа ще падне на вашите рамене.

Скорпион
Тази седмица вие ще сте светлината в тъмния тунел за вашето обкръжение. Хората ще се обръщат към вас за съвет, вдъхновение и прозрение. Можете лесно да откриете корена на проблемите и как точно да промените ситуацията към по-добро.

Но това, което се вижда отвън, понякога е трудно да се разпознае в себе си. Основното е да се въздържате от вземане на важни решения, докато емоциите не утихнат, в противен случай те могат да се окажат погрешни.

Стрелец
Седмицата ви обещава прилив на енергия. И точно той ще се превърне в източник на нови идеи и вдъхновение. Ако някога сте мислили за собствен бизнес, явно е дошъл моментът да реализирате мечтата си.

Побързайте докато потенциалът ви е на максимум. Ключът към успеха е в нетрадиционните методи на работа и необичайните подходи за решаване на проблеми. Основното нещо е да не се поддавате на перфекционизма, който, колкото и да е странно, може само да ви попречи.

Козирог
Информацията, фактите и точните аргументи стават основната ви ценност през следващите дни. Опитайте се обаче да не сте твърде категорични. Хармонията е възможна единствено когато се прилагат точни факти към успешни проекти.

В противен случай първите ще останат просто безжизнени цифри или букви. Наблюдавайте стила си на общуване, тъй като другите може да възприемат вашата накъсана реч като признак на грубост.

Водолей
Позволете си да си отдъхнете. Да си дадете почивка и да прецените вектора на движение и презареждане е вече половината от успеха. Вдъхновението може да се намери в ученето и новите знания, пътуванията, срещите с нови хора, традиции и култури.

Доверете се на интуицията си, слушайте мъдри съветници, особено родителите си. Техните съвети могат да съдържат много полезна информация, дори на пръв поглед да противоречат на логиката.

Риби
Ще бъдете загадка за околните. Вашата проницателност, съчетана с интелигентност и вътрешно спокойствие, ще се възприема като пророчества. Затова не се страхувайте да се доверите на вътрешния си глас и да се отдадете напълно на това, което чувствате, че трябва да направите.

Тайната на вашия успех, колкото и да е странно, е вашият „остър език“. Хуморът с фин сарказъм ще бъде възприет от другите като знак за самоувереност и дълбока интелигентност.