Седмичен хороскоп

Овен
Тази седмица Овните трябва да се фокусират върху личностното израстване. Звездите казват, че в началото на седмицата е възможно да се сблъскате с непредвидени обстоятелства, но не трябва да се тревожите много. Вместо това прекарвайте време в медитация или йога, за да успокоите ума си и да възстановите вътрешния баланс. Втората половина на седмицата ще бъде страхотна за общуване с колеги и приятели, така че не пропускайте възможността да прекарате време в компанията на любимите си хора.

Телец
За Телците тази седмица ще бъде изпълнена с хубави моменти. Благоприятните аспекти на планетите ще допринесат за вашия успех в работата. Това е чудесен момент да вземете смели решения в кариерата или бизнеса си. Бъдете готови за положителни промени и не изпускайте инициативата от ръцете си. В личните отношения ще има много повече възможности за нови срещи от обикновено. Предстоят срещи с нови хора. Всичко много ще зависи от отношението към случващото се. Важно е да не губите присъствие на духа, тогава дори очевидно губеща ситуация може да се превърне в голямо постижение. Например, в лицето на супер изгодно бизнес предложение.

Близнаци
За Близнаците комуникацията ще бъде най-важното през тази седмица. Запознанствата, интересните разговори и новите връзки ще играят важна роля. Не се колебайте да поемете инициатива в общуването с другите. Не пропускайте възможността да установите важни контакти. Някои събития могат силно да ви озадачат. Не бързайте със заключенията – съберете допълнителна информация.

Рак
Тази седмица ще бъде време на баланс за Раците. Звездите ви съветват да се постараете да задоволите личните си емоционалните си нужди, за да постигнете необходимата хармония между работата и личния живот. Седмицата е подходяща да подредите отношенията си с близките си и да получите подкрепа и вдъхновение от тях. Пригответе се да се насладите на изобилните плодове от вашата интензивна работа. Всички проекти, в които сте инвестирали максимума, ще започнат да носят печалба. Ще има шанс да получите значителна сума пари.

Лъв
За Лъвовете тази седмица ще бъде време на творчество и себеизразяване. Не се страхувайте да се откроите от тълпата и да предложите нещо ново. Това време също е добро за спортуване или други физически дейности, които ще ви помогнат да изразходите енергията си. Събитията може да се развият непредсказуемо, но като цяло предстои ползотворен период. Ръководството ви цени и е готово да предложи обещаващи възможности за сътрудничество.

Дева
През тази седмица Девите трябва да обърнат особено внимание на своето здраве и благополучие. Звездите предупреждават за възможни стресови ситуации на работното място, затова е важно да се научите да релаксирате правилно и да намирате баланс. Отделете време за йога, медитация или просто релаксиращи разходки на чист въздух. Направете здравето си приоритет тази седмица. За втората половина на седмицата е препоръчително да планирате делови срещи и решаване на важни финансови задачи. Възможно е да получите примамливо предложение. Не бързайте да се съгласявате – има голям риск да се подведете.

Везни
За Везните в тези дни ключов аспект ще бъде желанието за хармония в отношенията. Бъдете готови за компромиси и се опитайте да разберете гледните точки на другите хора. Това също така е и страхотен момент да подкрепите приятели и близки в трудна ситуация. Опитайте се да избягвате работа в авариен режим. Малко вероятно е да ускорите изпълнението на задачите, но здравето ви може да пострада сериозно.

Скорпион
За Скорпионите това е време на вътрешна промяна и себеоткриване. Изследвайте емоциите си и знайте, че каквото и да решите да промените в този момент, чака ви огромен успех. Ще имате всички шансове да реализирате плановете си. Делегирайте правомощия, разпределете товара, потърсете помощ от доверени партньори. Благодарение на това ще бъдете запленени от резултата.

Стрелец
Тази седмица Стрелците трябва да прекарат време със своите близки и приятели. Може би ще намерите вдъхновение в общуването с тях. Грижете се за себе си и емоционалното си състояние и не се страхувайте да помолите за помощ и подкрепа. Всъщност, седмицата ще бъде приятна и лека. И това важи за всички сфери на живота ви. Звездите предричат значително подобряване на финансовото ви състояние и успешно разрешаване на паричните проблеми.

Козирог
За Козирозите през тази седмица е важно да бъдат организирани и целеустремени. Съсредоточете се върху вашите цели и планове за постигане на успех. Това е добър момент за развитие на кариера и укрепване на личните отношения. Бъдете упорити и ориентирани към успех. Внимание! Ще бъдете буквално неотразими в очите на противоположния пол. Възползвайте се от това, не пропилявайте шанса си.

Водолей
Тази седмица Водолеите трябва да започнат да търсят творчески идеи. Не се страхувайте да се отворите за нови възможности и да покажете своята оригиналност. Фокусът върху резултатите ще ви помогне да достигнете нови висоти във всяка област на живота. На работа ще сте особено продуктивни. Добър момент за важни срещи, на които трябва да се обсъдят принципни въпроси. Всичко ще мине повече от добре.

Риби
Тази седмица Рибите трябва да се вслушат в интуицията си и да следват мечтите си. Звездите ще ви помогнат да намерите сили и идеи за реализиране на вашите планове. Дори нормалната рутина може да изисква от вас повече усилия и емоционален стрес от обикновено. Не се опитвайте да се справите сами с товара. Подкрепата на подходящите хора ще ви помогне да постигнете желаното с по-малко усилия.

източник: burgas.bg