Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 - 19 май)

Овен
Не ви е за първи път да се раздавате на 100%, но сега този ви навик ще се превърне в тежко бреме. Ще ви крепи мисълта, че положените усилия ще ви се отплатят, както морално, така и финансово. Не забравяйте да си дадете почивка и да разпускате от време на време – ще имате огромна нужда.

Телец
„Три пъти мери, един път режи“ – това е вашата мантра, която трябва да си повтаряте през цялата седмица. За да не се окажете в неизгодна позиция, по-добре е да играете на сигурно и да намерите идеалното решение на проблема си. Не бързайте, дори и да няма много време.

Близнаци
На кого ще помогне, ако винаги поемете всички отговорности и сами разрешавате всички проблеми? Определено и на вас! Дори да изглежда, че е по-лесно да направите всичко сами, не е така. И е малко вероятно да успеете, защото „една птичка пролет не прави“. Близките ви няма да имат нищо против да помогнат, така че ги помолете.

Рак
Възможно е нещата да се объркат: най-вероятно просто не можете да управлявате времето си правилно. Оттук и умората и постоянното желание да се откажете от започнатото наполовина. Повярвайте, това не е решение на проблема. Сдържайте импулсите си сега и скоро ще зърнете светлина в мрака, който ви е обгърнал.

Лъв
Ако стълбите нагоре са твърде стръмни, не се опитвайте да ускорявате и да прескачате стъпалото – силата ви все още ще бъде полезна, в противен случай само ще се уморите без време. Може да изглежда, че няма да стигнете върха скоро, но ще бъдете приятно изненадани на какво сте способни.

Дева
Вдъхновението се е привързало към вас и е готово да ви последва до края на света. Вие сте волеви, пълни с идеи и готови да ги приложите веднага щом се появи възможност. Късметът ще ви помогне да не пропуснете възможностите, които съдбата така щедро е подготвила за вас тази седмица.

Везни
Сърцето ви тази седмица ще е по-добрият съветник от разума. Слушайте го и ще забележите как животът ви постепенно се променя към по-добро. Опитайте се да сдържите емоциите си, ако нещо не върви както трябва. Скоро ще стигнете до тази част от житейския си път, на която слънцето постоянно грее.

Скорпион
Сякаш сте тръгнали в различни посоки във времето. Осъзнайте се колкото се може по-бързо. Вие не сте от онези, които се обезсърчават и ще направите всичко възможно, за да се справите с всички задачи навреме. Ще останете доволни от себе си.

Стрелец
Въпреки факта, че съдбата изглежда е заинтересована да ви държи заети 24/7, вие лесно преминавате всички нейни изпитания. Ще ви остане енергия и за собствени проекти, които ще разкрият вашите таланти и ще ви помогнат да осъзнаете, че няма невъзможни неща.

Козирог
Струва си да протегнете ръка и да хванете успеха за опашката. Ще намерите свой собствен източник на енергия, който незабавно попълва резервите ви. Тази седмица вие не само ще се справяте отлично със собствения си живот, но и ще ви останат сили да помогнете и на другите.

Водолей
Сега е времето за вас да постигнете успех. Най-активни ще сте рано сутрин или късно вечер. Именно през тези периоди от време ще можете да покорите върхове, да намерите вдъхновение и да се впуснете във вълнуващи приключения.

Риби
Поставете на пауза нещата, с които не сте готови да се справите сега. Ще дойде и техният ред, само че малко по-късно. Преди да се усетите, постепенно ще станете по-енергични и готови да проправите своя път към щастливо бъдеще. Съдбата ще поднесе изненада, която не сте очаквали, но ще останете повече от доволни.