Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 май - 2 юни)

Овен
Ако всичко не върви по план, няма проблем! Ще коригирате собствените си действия навреме и ще коригирате ситуацията. Няма нищо, с което да не успеете да се справите. През втората половина на седмицата се заемете с неотложните задачи, за да не се занимавате с тях през уикенда.

Телец
Не си усложнявайте задачите, най-често правилното решение е на повърхността. Вашите правомощия не са неограничени, така че не поемайте твърде много. Следвайте плана си и няма да се чувствате уморени до края на седмицата. Релаксацията сред природата ще помогне за възстановяване на енергията.

Близнаци
Повече увереност, по-малко съмнение. Вие сте на прав път и финалът на вашата щафета ще бъде по-близо, отколкото първоначално ви се е струвало. След като сте решени да спечелите, няма да можете да спрете. Не пренебрегвайте съветите на близките си, някои от тях ще се окажат много добри.

Рак
Въпреки факта, че късметът е на ваша страна, можете да направите грешки, които ще отменят това, което сте започнали по-рано. Не бързайте, обмислете внимателно действията си и едва тогава започнете да действате. Прекарайте уикенда си в спокойна, релаксираща среда.

Лъв
Активността е много важна през тази седмица. Ще трябва да бъдете пионер и да „разчистите“ пътя за другите. Сега можете както да започнете нов бизнес, така и да завършите започнатото. Не без затруднения, но ще достигнете шеметни висоти.

Дева
От идея до реализация за 7 дни. Бихте ли казали, че това е невъзможно? Звездите са сигурни в обратното! Вслушайте се в тях, повярвайте в себе си и ще успеете да сбъднете мечтата си. Давайте смело напред. Разбира се, не можете без помощ, която няма да ви се налага да търсите дълго.

Везни
Буквално няма да има минута да седнете да си починете. Вашият ентусиазъм обаче е непоклатим и няма да позволи на умората да ви вземе връх. Дори след постигане на отлични резултати, не спирайте дотук и си намислете още по-трудна цел.

Скорпион
Можете да вдъхновите другите чрез вашите думи и действия. Дори и да не сте си поставили такава цел. Но не забравяйте, че не всеки е готов да промени собствения си живот с едно щракване с пръстите. Но тези, които се осмелят, ще са ви безкрайно благодарни. Уикенд, прекаран със семейството, е правилният избор.

Стрелец
Кой казва, че нарушаването на правилата е лошо? Зависи от ситуацията. Именно благодарение на нестандартните решения и умението да заобикаляте трудности вие успешно се справяте с всички задачи, които изникват пред вас. Излишната енергия трябва да се оползотвори в творчески занимания.

Козирог
Сега вие ще бъдете самият фар, който привлича и осветява пътя за всички. Това е голяма отговорност, защото трябва да отговаряте не само за себе си. Ще трябва да вземете трудни решения и ако направите всичко правилно, можете да зарадвате близките си.

Водолей
Промяната вече е на прага ви. Всичко, което трябва да направите, е да отворите вратата и да я пуснете в живота си. Ще ви изнервят, но послевкусът ще е приятен. Обречени сте на интересно забавление – ще трябва да научите нещо ново в движение, но това няма да ви е в тежест.

Риби
Насочвайте собствения си живот. Всеки ден е нова история със свой щастлив край. Промяната на събитията ще се случи толкова бързо, че няма да има време да обмислите всички действия. Малките грешки обаче изобщо няма да повлияят на резултата. През уикенда е добре да си починете от суматохата.

Източник: burgasnews.com