Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10 - 16 юни)

Овен
Не бързайте да вземате решения. Често това, което изглежда като злато, се оказва фалшиво. Така че първо трябва да проверите добре какво ви се предлага и тогава да вземете окончателно решение. Разходките на чист въздух, за предпочитане край морето, ще ви помогнат да се вдъхновите и да възстановите енергията си.

Телец
Тази седмица ще се чувствате като ужилени – няма да можете да седите мирно. Жаждата за активност ще е толкова силна, че по-добре да не й се противопоставяте. Само избягвайте да следвате чужди съвети, просто дайте шанс на своята интуиция.

Близнаци
Промяната ще нахлуе в живота ви, дори и да не сте я очаквали или искали. Приемете подаръка на съдбата като даденост. В крайна сметка ще бъде за добро. Усещането за просветление ще ви даде възможност практически да погледнете в бъдещето. Просто не бягайте от реалността!

Рак
Рискът си заслужава, но не на всяка цена. Трябва да изберете най-хуманните решения и ясно да видите границата, която не трябва да се преминава. В много отношения ще трябва да разчитате на собствената си интуиция и да потискате чувството за недосегаемост. Не забравяйте, че както се отнасяте с другите, така и те ще се отнасят с вас!

Лъв
Претоварването може да ви тръшне от умора тази седмица. В един момент ще поискате тишина и уединение. Всичко във вашите ръце. За да се възстановите, не е нужно да се изолирате напълно от света, просто намерете уединено кътче, където можете да си починете за известно време от околния свят и шума.

Дева
Вярата в собствените ви сили ще ви помогне да направите скок в правилната посока. Не се страхувайте да експериментирате, опитвайте нови неща, правете неща, които са неочаквани дори за вас самите. Не обръщайте внимание на учудените погледи на близките си – те не живеят живота ви.

Везни
Сякаш слънцето постоянно грее над вас, а късметът е решил да ви следва навсякъде. В тази ситуация е трудно да си навлечете неприятности. Дори да се стараете много. Започва период на възход, радвайте му се.

Скорпион
Късметът е благосклонен към смелите, но не бъдете безразсъдни. Все пак помислете добре, преди да предприемете активни действия. Много неща ще се получат, особено нещо съвсем ново за вас. Опиянението от успеха ще ви завърти главата, опитайте се да се „приземите“, в противен случай рискувате да паднете от високо.

Стрелец
Направили сте добро на другите? Сега очаквайте отговора от Вселената. Не се губете, вдигнете длани, за да уловите даровете на съдбата, падащи от небето. Това не се случва всеки ден! Жаждата за промяна внезапно ви връхлита и трябва спешно да бъде утолена.

Козирог
Не се насилвайте да свършите всичко наведнъж. По-добре е да разделите големите проекти на малки задачи. Само така ще успеете с всичко навреме.

Водолей
Оптимизмът се поставя на повторение и работи денонощно. Доброто настроение ще последва някак си естествено. Творческото вдъхновение е гарантирано, така че не забравяйте да направите това, което ви обгръща с топлина, отпуска и увлича.

Риби
Не се опитвайте да изпреварвате събитията, в противен случай няма да имате време да забележите важна следа от съдбата или възможност. Възможно е да възникнат проблеми при вземането на решения. Потърсете съвет от семейството и приятелите. През уикенда шумната компания е по-добра от самотата и тишината.

Източник: burgasnews.bg