Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17 - 23 юни)

Овен
Направете нещо хубаво за хората. Щастливите им усмивки ще са най-добрата благодарност, която можете да получите. Те ще стоплят душата ви и ще повдигнат духа ви. Не започвайте нищо ново, по-добре довършете старото. Вслушайте се във вътрешния си глас, той знае точно с какво да ви поглези.

Телец
Проблемите ви ще изчезнат с едно щракване на пръстите, като по чудо. Ето защо не бива да се фокусирате върху тях и да се разстройвате. По-добре е да обърнете внимание на това, което наистина има значение: вашето душевно състояние, семейно благополучие и плановете за бъдещето. Приятната компания ще ви помогне да се отпуснете през уикенда.

Близнаци
Бъдете внимателни, съдбата ви готви изненада, но се плашете! Не бива обаче и да разчитате сляпо на своя късмет. Все пак трябва да положите усилия, за да се възползвате максимално от възможностите. Действайте и се наслаждавайте на резултатите.

Рак
Вдъхновението ще ви стисне толкова силно в ръцете си, че ще ви е трудно да дишате. Сега е чудесен момент да покажете таланта си и това, на което сте способни! Може би в един момент ще се объркате, без да знаете каква стъпка е най-добре да предприемете. Интуицията ще ви помогне да разрешите дилемата.

Лъв
Недейте да кроите грандиозни планове през следващите дни, решавайте малки задачи, които няма да ви отнемат много време. Може би следващата седмица ще имате възможността да „завладеете света“, но засега се насладете на дребните победи. Те също могат да бъдат впечатляващи.

Дева
Тишина и спокойствие ще ви обгръщат през цялата седмица. С две думи – предстоят чудесни дни в живота ви. Възможни са вълнения, но само радостни. Ще можете да правите това, което топли душата ви. Насладете се на благословията на Вселената.

Везни
Неоснователно безпокойство може да ви обземе най-неочаквано. Успокойте се, поемете дъх, медитирайте, ако тревожността продължава. Вселената няма да позволи неприятностите или проблемите да ви съборят духом.

Скорпион
Малко войнственост не вреди, особено ако ви предизвикат. Във ваш интерес е да отстоявате собствените си убеждения. В тази ситуация ще бъдете прави. Напрежението ще ви се отрази, но лесно може да се преодолее в приятна компания.

Стрелец
Ще бъде трудно, но кога сте се страхували от предизвикателствата на съдбата? А и преодоляването на препятствията по пътя ви често се превръща във вълнуващо занимание, благодарение на което у вас се събужда жажда за живот. Най-вероятно ще се решите на опасна, безразсъдна, но грандиозна постъпка.

Козирог
Звездите няма да ви оставят и ще ви помагат с всички сили! Не бива да се отпускате, но няма и от какво да се страхувате толкова. Просто си вършете работата, без да обръщате внимание на външните обстоятелства. Въпреки че това не е най-вълнуващото занимание, подредете нещата не само в мислите си, но и в дома си.

Водолей
Били ли сте свидетел на чудеса? Ако ли не, сега ще станете. Очакват ви щастливи дни, изпълнени с усмивки и добро настроение през цялата седмица. Само вашето глупаво съмнение може да ги помрачи. Бъдете търпеливи и недейте да пришпорвате нещата.

Риби
Отворете широко очите си, за да видите истинската картина. Възможно е да представяте ситуацията погрешно или да се опитвате да я разкрасите. Не си заслужава. По-добре е да се изправите лице в лице с реалността. След като разберете себе си, ще въздъхнете с облекчение. През почивните дни правете релаксиращи процедури.