Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8-14 юли)

Овен
Седмицата обещава да бъде успешна. Ще успеете да постигнете успех по важен за вас въпрос. Звездите ви съветват да действате разумно и да не правите прибързани заключения. Също така през този период си струва да се откажете от лошите навици и да наблегнете на здравословното хранене и спорта.

Телец
Ще трябва да намерите баланс между задачите си и молбите на близките да им обърнете внимание. Не им отказвайте, но и не им позволявайте да се качват на главата ви. Като цяло, това е добър момент да направите смела стъпка в кариерата си.

Близнаци
Още през първата половина на седмицата ще можете да се отпуснете и да се насладите на резултатите от своите усилия. Не се страхувайте да поемете риск, ако ви предложат нещо интересно. Естествено, в рамките на разумното. Прекарвайте достатъчно време с половинката си, за да избегнете кавги и разногласия.

Рак
Предстои ви активен период в работата. Концентрирайте се колкото е възможно повече, за да не пропуснете нещо важно. Екипът ще ви помогне, научете се да се доверявате на колегите си и да делегирате някои задачи. В същото време трябва да се обърне внимание на здравето. Леките упражнения всеки ден и балансираната диета ще се отразят добре на здравето ви.

Лъв
Бъдете внимателни с околните. Някой от тях може да разкрие вашата тайна. Въздържайте се от откровени разговори дори с любими хора. Опитайте се да се разсеете с любимите си занимания. Това ще ви помогне да се отървете от негативните емоции. Започнете да бягате, за да поддържате форма..

Дева
Звездите предричат, че през следващата седмица ще получите добри новини от приятели. Ще има шанс да подобрите личния си живот и да започнете нова връзка. Ако сте готови за това, не се колебайте изобщо. Вкъщи внимавайте с острите предмети.

Везни
Оптимистично настроение ще съпътства Везните през цялата седмица. При такива условия е добре да започнете да променяте нещо в живота си. Помислете къде бихте искали да видите подобрения и започнете да ги правите веднага. Време е да вземете решение за сериозни и драстични промени, като нова работа или преместване.

Скорпион
Тази седмица ще получите добра сума пари. Това вероятно ще бъде награда за вашите усилия. Но не изключвайте и шанса за късмет, например, лотарийни билети или нещо подобно. Само не бива да харчите всичките пари веднага. Отделете част от него за финансова възглавница.

Стрелец
Съдбата ще ви предостави няколко възможности да подобрите живота си. Не пропускайте този момент. Бъдете отворени и благодарни за това. Възможно е да получите предложение за работа и да завържете полезно запознанство. Има и възможност за кратко пътуване до място, което отдавна се каните да посетите.

Козирог
Емоционалното ви състояние тази седмица ще е нестабилно. Ще бъде много лесно да ви разстроят и подразнят. Опитайте се да не се поддавате на стреса и да не реагирате на провокации. Фокусирайте се върху вътрешния баланс. Йога практиките, медитацията и разходките на чист въздух ще ви бъдат полезни.

Водолей
Тази седмица някой ще се опита да прехвърли грешките си върху вас. Не позволявайте това да се случи. Научете се да защитавате личните граници и права. Пренапрежението на работното място може да повлияе на вашето здраве. Потърсете медицинска помощ своевременно, за да не влошите ситуацията.

Риби
Опитайте се да бъдете дисциплинирани тази седмица. Придържайте се към графици, срокове, ангажименти. Изпълнявайте стриктно това, което обещавате. Не давайте фалшиви надежди на другите. Може да получите важна информация от човек, който ще ви накара да промените гледната си точка за определени неща.

Източник: burgesnews.bg