Цветанка Андреева: Ако Путин победи в Украйна, България е следваща стратегическа цел

Кръгът на Радев е застрашен при победа на Украйна

Украйна, Путин, Радев, Цветанка Андреева

Украйна, Путин, Радев, Цветанка Андреева

Кръгът на Румен Радев е застрашен при победа на Украйна, а победа на Путин би  превърнала България в следваща стратегическа цел на Кремъл, коментира политологът Цветанка Андреева в профила си във Фейсбук.

„Един от най-емблематичните неофициални говорители на Румен Радев току-що заяви, че българския интерес бил  войната да спре, а не Украйна да победи!
Ако войната спре при такова условие, това означава победа на Путин и загуба за Украйна.“ – пише Андреева.

Ето какво още казва тя в коментара си:  

Ясно е, че евентуална победа на Путин е в интерес на Радев и комитета му от ДС.

Ясно е, че този изход с „победа“ на военната агресия на Кремъл в Украйна, превръща България в следваща стратегическа цел. Радев е подготвен за този момент от самото си внедряване в политиката. Неговите производни трябва да помогнат на Кремъл, като ни изведат от НАТО.

Проблемът му е, че спадащата подкрепа за Путин в българското общество е право пропорционална на спада на подкрепата за  него самия. Затова Радев се страхува от тази война.

Краят на Путин ще е и политическата смърт на Радев и проектите му поне за пет, десет години. Защото този режим няма да се разпадне мирно, а ще свърши като сваляне на диктатура.

За да не е България следващата мишена, войната трябва да свърши с победа за Украйна, дори плановете на Радев да се объркат!