Вили Лилков: В България се извършва мек държавен преврат! Бойко Рашков е част от най-грозното лице на БКП

ДСБ от острие на десницата се превърна в незабележим партньор на “Да България”

Вили Лилков

Вили Лилков

 Бойко Рашков е част от най-грозното лице на бившата БКП – нейния репресивен апарат. Агресивен човек, който вижда властта като насилие над класовия враг.  Този човек е бил на тези позиции и през 1990-а, когато е бранил Петър Младенов и неговите танкове (оправданията на Петър Младенов, че не е казал фразата “По-добре е танковете да дойдат” по време на първите спонтанни протести след 1989 г. – б.а.), и през 1997-а, когато е защитавал Жан Виденов, и през 2021 г., когато изпълнява поръчките на Румен Радев. 

Това заяви в интервю  "24 часа"  проф, Вили Лилков: един от учредителите на ДСБ ,  два мандата лидер на ДСБ-София.

Приемам много от обвиненията срещу ГЕРБ и по никакъв начин не смятам Бойко Борисов за ангел, уточнява той..

 В момента в България се извършва един мек държавен преврат, смята Лилков.

ДСБ от острие на десницата се превърна в незабележим партньор на “Да България” , казва още политикът.

"Публичното заявяване, че ДСБ няма забележки към политиката на президента, и поклоните пред президентството, подкрепата за Мая Манолова на кметските избори, готовността за получаване на подкрепа от БСП при евентуален мандат за управление не се вписват в десния образ на ДСБ. Без десни политики, без консерватизъм, без защита на политическото наследство на Иван Костов и без антикомунизъм тя губи своя образ", казва той.. 

В момента светът е в състояние на втора студена война и Кремъл прави всичко възможно да удари България, която оценява като по-слаба страна. След политическата атака може да очаквате и опити за финансово дестабилизиране.