Задържаха в Русия войника, заснел видео със сексуално насилие над новородено

Алексей Бичков служи във военно поделение № 64044 в предградията на Псков, което воюва в Украйна

Алексей Бичков, снимка: theins.ru

Алексей Бичков, снимка: theins.ru

На 9 април в Русия е бил задържан Алексей Бичков, войникът, записвал видео със сексуално насилие над бебе, пише "Вот так", предава theins.ru. Ден по-рано в Twitter е публикуван пост на Бичков с видео, където мъжът първо казва, че записва „жестоко видео“, след което разтрива четка за мигли между дупето на новородено, която после облизва и прокарва по лицето си. Часът и мястото на заснетото видео не са известни.

Информацията за Бичков е публикувана от потребителя на VKontakte Костя Кикеев. Според него Бичков е роден през 1997 г., регистриран е в Ставрополския край, но живее в Краснодарския край. Освен това на 8 март 2022 г. той е бил глобен за това, че вози дете без специално столче в автомобил, регистриран на името на Анастасия Цекрес. В кореспонденция с Vot Tak Церкер обяснява, че е продала колата на жена му, но не познава „това копеле“. По-късно тя заявява пред „Вот так“, че е видяла клиповете на Бичков, написала е декларация до полицията, след което мъжът е бил задържан.

Видеото с бебето не е единственото, в което Бичков демонстрира сексуалните си отклонения. Още няколко видеоклипа са публикувани във VKontakte, в които се вижда, че той извършва насилие над деца. На един от тях пък Бичков показва  гениталиите си, слага различни предмети в ануса си, които после облизва. Един от потребителите на VKontakte, който публикува подробностите за войника, споделя, че той качва видеа на малтретирани деца на свои приятели и колеги.

От публикувана информация става ясно, че Бичков служи във военно поделение № 64044 в предградията на Псков. Според председателя на Съвета на ветераните от 76-та гвардейска дивизия на ВДВ Юрий Соседов, всички военни формирования от Псковска област участват във войната в Украйна.

На 8 април комисарят по правата на човека в украинския парламент Людмила Денисова казва, че руски войници са отвлекли повече от 120 000 украински деца. Някои от тях, според омбудсмана, са били изнасилени. Денисова разказва още, че руски нашественици са изнасилили 11-годишно момче в Буча. В същото селище петима руски войници са изнасилили и 14-годишно момиче, което е забременяло.

Превод: Faktor.bg