Червената армия унищожи Руската империя, драги путинисти

„Съветският човек“, създаден специално, за да бъде покорен роб на Кремъл днес ни учи на родолюбие, а също как да пазим историята си, но под руски ботуш

Светослав Пинтев 

„Интересно, не знаят ли, че този паметник е на Червената армия, която победи Руската армия в гражданската война?

 Защо тачат победителите над нашите освободители?“ 

Това попита архимандрит Никанор в социалните мрежи. 
И наистина,  драги ми путинисти, изяснете си едно - кои сте точно и за какво се борите.  
Онези „родолюбци“ у нас, които подкрепят путинския нацизъм, изтъкан перверзно, безразборно и еклектично от елементи на болшевизъм, националсоциализъм, псевдоправославен мистицизъм, шаманизъм и обикновен бандитизъм, много удобно забравят, че той е рожба на СССР,  а не на Руската империя, че Владимир Путин е политически наследник, а и наследник по линия на службите, на онези, които избиха в Ипатиевия дом в Екатеринбург царствения внук на царя Освободител, заедно с царицата, престолонаследника, сестрите му, слугите, даже и лекаря. И основаха нова държава. 
Между другото,  нито един царски офицер от стотиците в града по това време не си е мръднал пръста да разрита малобройните пазачи на царското семейство и да го освободи. Това ми напомня, че и срещу бунтовниците на Пригожин никой от „милионите поддръжници на Путин“ не излезе да се бие, само селфита си направиха с вагнеровците,  но това е съвсем друга тема, която скоро пак ще стане актуална и ще  развием с най-голямо удоволствие.  

Днешните ратници на православието на Кремъл

са политическите наследници на палачите на повече от 140 000 руски свещеници, разрушителите на безброй православни храмове, убийците на десетки милиони руснаци, а и на руския човек като цяло, когото заменят с намачкания до смърт мутант, наречен  „съветски човек“, създаден специално, за да бъде  покорен роб на Кремъл. Неговите наследници у нас днес ни учат на родолюбие, а също как да пазим историята, която за тях се олицетворява единствено от 

ботуша на Альоша
  
И хич не си правете труда да ми обяснявате, ако обичате, как армията, водена от Сергей Кужугетович Шойгу (на родния му тувински език: Сергей Күжүгетоглу Шойгу) брани славянството, православието и традиционните им ценности.
Никога не забравяйте, уважаеми, че Червената армия, която така храбро защитавате, унищожи с изключителна жестокост Руската империя. Завинаги. Добра, лоша, освободителка, поробителка, тази империя отдавна е в историята.  Несравнимо по страшен е СССР и наследниците му, отрова за света и днес. 
Владимир Ленин, който, апропо,  е получил  злато  с днешна равностойност около 200 милиона евро от Германия, а също и един хубав брониран влак, за да се прибере и свали временното правителство на Руската република на Александър Фьодорович  Керенски, след което да сключи сепаративен мир с централните сили,  взема властта през 1917 г.,  както навярно знаете.През 1922 г.  той официално обявява, че СССР е чисто нова държава.  Да, къса с Руската империя завинаги, анулира всички договори, сключени от нея, отказва да плаща заемите й, както и да получава вземанията й.  България престава да плаща Окупационния дълг по тази причина, не заради благородството на Ленин, чийто очи гледали “топло, човешки”, както сте учили.  
„Непосредствено след свалянето на Временното правителство от власт на мястото на Руската империя се появява 

нова държава – Съветска Русия

Това, забележете,  го пиша не аз, а сайтът Russia Beyond собственост на Руската федерация. Тази същата, която е наследник не на православната Руска империя, а на безбожния СССР.  И го казва съвсем ясно. Няма да спорите с Кремъл, надявам се.
 Друг въпрос е, че Руската федерация, ако не знаете, е основана през 1991 г. и до ден днешен, ако не се лъжа, има за национален празник онзи славен ден, в който се „освобождава“ от СССР и обявява суверенитет. 
Тази нова страна, разбира се, наследи човекоядските инстинкти и на Руската империя,  и на СССР.  Тя роди политика Владимир Путин и престъпния му режим. И не, не дължим нито автономията си, нито свободата си на нея.