Иван Анчев: Врагът е в нашия дом, но който се хване да води битка с Русия, да бъде готов да е с посечена глава и отрязани ръце (видео)

Проблемът на България не е в Европа, проблемът на България е в Русия

Иван Анчев

Иван Анчев

Пробивът в ДАНС и разкритите руски къртици там  е неприятен факт, но не е заплаха за националната сигурност. Руската война срещу Украйна е по-голяма заплаха за националната ни сигурност и то многоаспектно. Русия е заинтересована да има нестабилност на Балканите, за това на този регион те са много агресивни и настъпателни.
Проблемът е, че врагът е в нашия дом, вижте парламента, там има партии, които открито работят за руски интереси. Ако искаме да имаме свободна държава трябва да спрем българската пета колона, която работи за Руската федерация.

Проблемът е глобалната зависимост от СССР и Русия – този мутро-комунистически модел беше заложен от  Луканов, това е причината днешният българин да се чувство беден, икономически и политически зависим. Ако се откъснем от руското влияние, за кратко време ще се превърнем в нормална европейска държава. Проблемът на България не е в Европа, проблемът на България е в Русия. Но който се хване да води битка с Русия, да бъде готов да бъде с посечена глава и отрязани ръце, изтъкна експертът, напомняйки за убийството на Стамболов.


Чуйте и вижте горещите отговори в „оПозиция с Горан Благоев":

Трябваше ли депутати да обявяват, че ДАНС не си е свършил работата и не е предупредила за започващата война срещу Украйна?

Какво предприемат специалните служби срещу паравоенните формирования, които призовават за излизане от ЕС и НАТО и провеждат пропаганда в полза на Русия.

Защо български вицепрезидент приема организация, ръководена от шефа на руското разузнаване?

Как се пресичат действията на така наречените казачески формирования у нас.

Защо СБЖ се е превърнал в пропаганден отдел на Русия.

Защо в България няма единна система за кибер сигурност?

Гледайте на живо през платформата на Faktor.bg и нашите канали във Facebook и YouTube.