Милена Славова: Хомосексуализмът се превърна в световна политика, която се опитват да пробутат и в България

Не трябва да стигаме до другата крайност, когато милиционери ни правиха проблем за прически и дрехи, нужен е баланс

Милена Славова, снимка: БГНЕС

Милена Славова, снимка: БГНЕС

   

Партии ме каниха да пея предизборно, но отказах, защото вече на нищо не вярвам

Не виждам Слави Трифонов като бъдещ премиер, защото не разбира, той има бизнес нюх, казва пред Faktor.bg рокаджийката

Интервю на Васил Василев


- Милена, очакваше ли масирана атака от толкова много хора, след като изрази позицията си срещу гей парада?

- Аз бях нападната от гейовете, а не от хората. Те подкрепиха моята позиция. Големият проблем е, че хомосексуалистите получават огромни субсидии, за да прокарат своето мислене в България. Това обаче няма да стане, защото ние не сме такива. Подобно нещо може да мине в по-изродените нации, но мисля, че генът на българина е достатъчно силен, за да допусне подобна ситуация. Тези, които вкарват милиони, за да пропагандират хомосексуализма, не познават нашата психика и като цяло на Източна Европа.

- Живяла си във Великобритания, какви са тенденциите там, успяват ли хомосексуалистите да наложат идеите си?

- Да, живяла съм много години във Великобритания. Там беше нещо страшно, защото всеки втори-трети е хомосексуалист, докато у нас това не е така. Гледала съм предавания още през 1997-1998 г., в които се предупреждаваше, че през 2025 г. ще има много голям проблем с това нещо. В тези предавания ставаше въпрос за пречиствателните станции в Лондон, през които тече вода, която е минала 8 пъти през човешкото тяло. Извличат се всички вредни вещества, но не и хормоните. Беше даден пример с риби, които пият от тази вода и си сменят пола. Във въпросните изследвания става ясно, че до 2025 г. ще има страхотни хормонални проблеми и при хората. Виждаме, че всичко това се случва. Освен това, хомосексуалистите си мислят, че всички са като тях и са решили, че могат да завладеят и България, но това няма да стане.

- Превръща ли се в глобална политика подобна тенденция и къде е ролята на възпитанието?

- Едното подтиква другото. Разбира се, че става въпрос и за възпитанието. След като са станали хомосексуалисти, започват да ни убеждават как тяхното е нормално, а нашето – не. Освен това, те водят политика. След като се случва, вече всичко е супер нагло, защото хората не са глупави. Освен всичко друго, има филми, които доказват как в разните институции за закрила на децата и то в най-големите организации, има скрити педофили. Тук също се опитва да се прокарва подобна политика. Като чуя „институция за закрила на децата“, ми става лошо. Вече не вярвам на никого. Не трябва да допускаме гейове да осиновяват деца. Какво ще видят те в едно такова извратено семейство с две майки или двама бащи?

- Какво е положението в САЩ, където си живяла, има ли подобна тенденция на по-либерална политика спрямо гейовете?

- В САЩ трагедията в това отношение е пълна. Щатите имат голям проблем. Побърка ме предложението, което беше направено около „Оскарите“ – във всеки филм задължително да имало присъствие на гейове. Нямам нищо против хомосексуалистите. Само че това, с кого си лягаш, трябва да остава в дома ти, след като влезеш и затвориш вратата си. Но защо се налага като политика и се измислят закони, които ще облагодетелстват тях? Наскоро четох някакви предложения за закони, които ще позволяват педофилията, на гейовете да осиновяват дете и ще и разрешат да сключват бракове. Никой не ти пречи да спиш с когото си искаш. Ако кажеш, например, на един ексхибиционист, че е луд, той си мисли, че не си прав и ти си този, който не е наред. Приятел ме попита реторично – аз, като съм озвучител, трябва ли да ходя по улицата с колоните си? Но не трябва да се стига и до другата крайност, защото навремето имахме проблеми с носенето на дрехи и на шарени прически. Трябва да се намери някакъв баланс, но в никакъв случай да не се руши моралът. В България институциите си затварят очите за 12-13-годишните момиченца, които раждат деца в ромските махали. Това не е ли педофилия?

- Казваш, че не вярваш на нищо. Какви са впечатленията ти от новия кабинет, коректно ли е да се говори за изчегъртвани и за реваншизъм?

- Радвам се, че новото правителство хваща някакви схеми, но не се знае колко ще остане. Не ме интересува кой от коя партия е. Аз искам да се разкриват далаверите. Шансът след следващите избори да ни управляват предишните според мен е много малък.

- Как виждаш Слави Трифонов като бъдещ премиер?

- Не виждам Слави Трифонов като премиер, защото не разбира, но има усет за бизнес и може да си назначи хора, които знаят какво правят. Хората го свързват с музиката му, но след като толкова хора го подкрепят, не мисля, че ще си изиграе картите глупаво. Той едва ли ще прави глупости, за да си развали имиджа.

- Какво се случи с предизборните концерти, които бяха празник за градовете, ти беше ли поканена от партии да пееш за тях и защо постепенно затихнаха с годините хепънингите от 90-те?

- Имах покани от политически сили, но отказах да пея предизборно. Аз вече не знам на кого да вярвам. Подкрепям българското семейство и за тези хора ще пея, но за партиите вече не знам какво да кажа. През 90-те години бяха други времена, а и самата политика беше друга. Много от хората, когато стъпиха на политическата сцена, набързо забравиха за тези, които са ги подкрепяли. Нещата много се размиха.

- Ивана пя на празника на Етрополе на 29-и юни. Това ли е начинът, чрез поп фолка да се стигне до „масите“?

- Всичко е въпрос на вкуса на организаторите. Ивана си прави нейното изкуство. Щом има кой да я слуша, аз не мога да ѝ давам оценка. Няма как да кажа на всички „слушайте само рок“, защото понякога ми писва и минавам на джаз. Когато организаторите са преценили, че по този начин, с Ивана, ще угодят на повечето хора, няма какво да се направи. Това е реалността.