Цветан Цветанов в „оПозиция“: До какви дълбочини стига руското хибридно проникване в българското общество?

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов

Основателни ли са упреците към ДАНС, че даде сигнал за изгонването на руските духовници от България близо седмица след Северна Македония? 

Ще узнаем ли кои са българските сътрудници на свещенослужителите от руската църква в София?

 Адекватно ли е поведението на държавната власт в този скандал? 

Наистина ли не трябва осветлен в шпионаж чуждестранен гражданин да бъде екстрадиран от страната ни, както съветва президентът? 

До какви дълбочини стига руското хибридно проникване в българското общество? 

Очаквайте коментарите на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, а сега председател на Евроатлантическия център за сигурност. Разбира се, няма да пропуснем разговор и върху актуалните теми протести и правителствена сглобка - укрепва ли властта на четирите сглобени парламентарни сили или протестите на енергетици и миньори може да разклатят правителството?

 Възможно ли е Борисов да се готви за нови парламентарни избори в началото на следващата година и защо Делян Пеевски се превръща в най-активния "корпус за бързо реагиране" по всички актуални проблеми?

 Гледайте на живо предаването "оПозиция" с Горан Благоев, тази неделя - 1 октомври - от 19.00 ч. Може да ни проследите онлайн чрез сайта Faktor.bg, на фейсбук-страницата на предаването, както и в ютуб канала Faktor.bg.