Независим кандидат за президент на САЩ: Незабавни преговори между Америка, Русия и Украйна!

Светът е заложник на прокси война с Русия, която може да унищожи планетата, смята Робърт Кенеди-младши

Робърт Кенеди-младши, снимка: БГНЕС

Робърт Кенеди-младши, снимка: БГНЕС

Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши призова САЩ, Русия и Украйна незабавно да седнат на масата за преговори.

В социалната мрежа X Кенеди написа, че „светът е заложник на прокси война с Русия, която може да унищожи планетата, и повечето американци дори не знаят защо сме замесени“.

„Призовавам за истински мирни преговори сега със САЩ, Русия и Украйна на масата. Путин имаше желание. Ние също трябва да имаме желание. Гласувайте за мен през ноември и ще сключим мир. Ако не е прекалено късно“, написа още той.

rob_kenedi_mlad.jpg

Независимият кандидат за президент на САЩ няма никакви шансове да спечели изборите в страната. Битката ще е между демократа Джо Байдън и републиканеца Доналд Тръмп, който също твърди, че трябва да се водят преговори с руския агресор.

Позицията на администрацията на Байдън в момента е различна: Белият дом ясно е посочвал, че само Украйна може да избере кога и как да преговаря с Путин. Руският президент поиска преди дни капитулацията на Украйна, изразяваща се в това страната да се откаже от 1/5 от своите територии, както и от влизане в НАТО.