Война във „Величие“ – Марков заплашвал Ивелин Михайлов с физическо унищожаване, искал да подкрепят програмно правителство

Ивелин Михайлов

Ивелин Михайлов

Създателят на „Величие“ Ивелин Михайлов обяви по Нова ТВ, че към него има тежки заплахи от страна на измисления полковник Николай Марков, който в момента е шеф на парламентарната група на партита. Иска да прехвърля на него управлението на партията. В противен случай ще ме унищожи. Такива заплахи се отправят и към други депутати. Марков заплашва, че няма да си намеря място по света. Казва, че ще бъда смазан и ще умра без достойнство. По същия начин работи  и депутатът Виктория Василева, тя  също заплашва, че  ако Марков не стане председател на партията ще бъдем унищожени. Тя натискаше хората да гласуват за Рая Назарян за  председател на парламента, защото им обещали нещо, допълни Михайлов. Според него Марков си е променил позициите, държи неприлично в пленарна зала, постоянно сменя тезите си. Манипулира хората, че с  едно щракване на пръсти може да реши финансовите ми проблеми. Предлага ми пари, ако прехвърля управлението на партия на него, призна още Михайлов.

Той разкри, че полковника и Дарин Георгиев провели среща с него и разкрили, че са готови да подкрепят програмно правителство, а това означава да изменим на позициите си, да предадем избирателите си. Ние сме партия, обединени от една идея да променим България. Марков преди говореше, че за три дни България ще се откаже да подкрепя войната в Украйна, че ще строим АЕЦ Белене, а сега се вижда, че нищо не може да изпълни, казва съпартиецът му.