Френски папарак закова Обама в афера с Бионсе

Американският президент Барак Обама и певицата Бионсе имат любовна афера. Това твърди френският папарак Паскал Ростен, който е в основата на много сензационни разкрития, публикувани във френското списание "Пари мач". Това пише в. "Соле ветникуатро оре", цитиран от БТА в понеделник.

Лобисти на ЕС ще бранят Грузия и Молдова от лапите на Кремъл

Европейският съюз обмисля да наеме лобисти, които да противодействат на провежданата според него от Русия дезинформация, и да даде повече пари на Грузия и Молдова като реакция на кризата в Украйна, пише специализираният по европейските въпроси сайт "ИЮ Обзървър". 

Американски дипломат скандализира ЕС: F*ck the EU

Помощник-държавният секретар на САЩ за Европа и Евразия Виктория Нюланд е поднесла извинения на ЕС, след като изтекъл в YouTube запис на неин телефонен разговор разкрива неин обиден коментар по адрес на Евросъюза във връзка с украинската криза.

САЩ алармира: Опасност от бомби в самолети за Русия

САЩ предупреждава за заплаха от терористи в самолетите за Русия във връзка с олимпиадата в Сочи. Американското министерство на вътрешната сигурност алармира авиолиниите, извършващи полети до Русия, за опасност да се превозят експлозиви, скрити в туби от паста за зъби, съобщи АП.

ЕК пристисна САЩ заради визите за българи и румънци, поляци и хървати

Европейската комисия постави ултиматум на САЩ да премахне визовите ограничения за Полша, Румъния, България, Кипър и Хърватия, чиито граждани все още се нуждаят от виза, за да пътуват в САЩ, съобщава Euroactive.