2-ри ден полицаи протестират

Служителите на МВР излизат на протест за втори пореден ден с искане за увеличение на заплатите. След като вчера стотици недоволстващи полицаи от цялата страна се събраха в градинката пред сградата на министерството, днес членове и симпатизанти на синдикалната федерация на служителите в сектора отново ще отправят своите искания към управляващите. 

Закопчаха нашенци в акция “Ракия”

Шестима българи хвана испанската полиция в акция "Ракия". Престъпната група се занимавала с трафик на хашиш. Бандитите пренасяли наркотикът в двойни дъна в резервоарите на откраднати коли. Арестувани са общо 12 човека, заловената дрога е 52 кг., според информация на испанските новинарски сайтове "Диарио де Майорка" и "Лаверда", цитирани от БТА.

Стоян Ганев: Хората живеят в страх, режимът не е добър за инвестиции

Лично аз можех да оправя България и за по-малко от 800 дни. А да не говорим за времето, което царят пропиля с правителството. Те преформатираха първоначалните си намерения и идеи, фокусираха се към лични облаги и интереси. Това обяви по ТВ 7 първият външен министър в правителството на Филип Димитров и една от емблемите на демокрацията в България Стоян Ганев.

Слави Бинев поведе национален поход срещу Борисов

Поход за независимост с призиви „Бъди горд, счупи оковите", „Независимост", „Батман Борисов, иди си" и скандирания „Оставка, оставка" и „Горди сме" поведе днес лидерът на ГОРД Слави Бинев.  Около 1000 членове и привърженици на ГОРД от цялата страна поеха от пилоните на НДК към Министерския съвет и парламента, развявайки националния трибагреник, носен от негови активисти. Валентин Казаков от ГОРД обяви пред протестиращите, щом се събраха между МС, президентството и парламента: „Намираме се в триъгълника на смъртта. Министерския съвет - гнездото на бандитите, Парламента - гнездото на марионетките и президентството - гнездото на главното чучело" и заяви, че протестиращите от ГОРД са тук, за да им кажат да си отиват. „Отивайте си, вие сте убийци", призова Казаков, визирайки управляващите и предупреди, че хората ще им потърсят отговорност. Той определи управляващите като мафиоти, о