"Здраво" дърво уби 26-годишен мъж

Дърво рухна и отне живота на 26-годишен мъж в Бургас. Инцидентът е станал около 10.25 ч. на пешеходната пътека на ул. "Гурко", разположена на входа на паркинга зад Трета поликлиника, съобщиха от пресцентъра на МВР.

БСП и ДС не искат да си спомнят за Цвятко Цветков

Година след смъртта на съветника на БСП по въпросите на сигурността и последен партиен секретар на 6 управление на ДС Цвятко Цветков никой от бойните му другари в партията и тайните служби не иска да си спомни за него. 

Намериха мъртъв кмета на Дружба

Кметът на район „Искър" Йордан Томов е починал в дома си, съобщи неговата секретарка Ваня Янчева. Зам.-кметът Ивайло Цеков в момента е на посещение в дома му.

Костов: Всичко, което казвахме за Балене, се сбъдва

Искът на Атомстройекспорт е провокация. Той е от такова естество, че едва ли ще бъде уважен от сериозен съд. Казаното от финансовия министър и министъра на икономиката смятам за отговарящо на истината. 

Депутат с големи интереси наредил побоя над ексшеф на Козлодуй

Една от версиите за побоя над бившия директор на Козлодуй води към  депутат, който има големи интереси в Козлодуй. Това разкри в студиото на ТВ 7 настоящият директор на атомната електроцентрала Валентин Николов. 

Паси: Никой не си е позволявал да пляска руснаците

Да се говори с агресия за Русия и за традиционни партньори в икономиката и енергетиката е меко казано неуместно. Защото когато една страна едностранно прекрати договор, логично е другата да си поиска неустойките.