Призивите да напуснем НАТО са или нелеп популизъм, или проява на национално предателство

Най-постоянният враг на Третата българска държава и нейното достойнство е Руската империя/СССР/Руската федерация

Авторът

Авторът

Адв. Станислав Станев

Представете си ако навремето бяха направили подписка против войната и да бяха очаквали тя да спре Хитлер ... Е, и Путин не може да бъде спрян с такава подписка. На Путин няма да му пука от подписки, нито пък би се отказал да нападне държава, която го мисли за братска. Този човек не се посвени да нападне Украйна и да 

бомбардира своите сънародници в Харков

 Единственото нещо, от което диктаторите разбират е смелост и достойнство. Затова и Русия не посмя да се озъби на Финландия, независимо че в началото на агресията срещу Украйна финландците не бяха в НАТО; независимо, че помагаха на жертвата и че имат 1300 км обща граница с агресора. 

Не, България няма да влезе във война с Русия или поне няма да я започне. А ако бъде нападната, по-добре да е в силен отбор, отколкото сама. Честно казано, силно се съмнявам руснаците да се осмелят да нападнат НАТОвска държава. Ако обаче България не е в НАТО няма какво да спре Русия да ни нападне, окупира и да превърне (все още) относително подредената ни Родина в калната съборетина, каквото представлява почти цялата им територия. 

Членството ни в НАТО към момента няма алтернатива. А призивите да излезем от тази организация са или нелеп популизъм, или проява на национално предателство. Ако един човек се интересува от история и обича България, трябва да знае, че най-постоянният враг на Третата българска държава и нейното достойнство и най-устойчивия съюзник на нейните врагове е 

Руската империя/СССР/Руската федерация

 Истинските достойните български политици, които искат да бъдат приемани като патриоти трябва да се борят за силна и достойна, въоръжена с качествено оръжие българска армия. Армия, която се ръководи от БЪЛГАРСКИ офицери, които се вдъхновяват от Иван Колев и от Владимир Вазов, а не от Владимир Заимов.