Янев: Ще има изненади, когато лъснат парите на банкерката Кунева

10.5% подкрепа за партията на Веселин Марешки и пълна измислица. Това обяви по Нова ТВ бившият му политически съдружник Яне Янев, който бизнесменът обвини, че го е изнудвал.  Янев твърди, че не вярва на такава социология и даже не си купува лекарства от аптеките на Марешки, намеквайки, че и те са ментета. Лидерът на РЗС предрече, че е малко вероятно партията на Кунева да мина 4%-та, защото снахата на Пръмов има проблем от името си до 31-то обещания, които афишира пред избирателите. Там нямат интелектуален потенциал, въпреки че всички са били в управлението. Интересно ще бъде обаче, като лъснат сметките да се види какво крие банкерката Кунева, посочи лидерът на РЗС. Той бе категоричен, че сигналът на легия „Антимафия” за съществуването на частна ГДБОП и други далавери в управлението на Борисов ги е предал на прокуратурата и е поискал проверка н

Станишев отмъщава на хора на Първанов, структурите предупреждават за провал

Гневни социалисти от София-област са изпратили писмо до лидера на БСП Сергей Станишев и ръководството на „Позитано” 20. Те заплашват, че ако не бъдат чути исканията им, резултатите в района ще са отчайващи и те няма да носят отговорност за последиците.

Прокурор от „Антимафия”: Рекетът се възроди по времето на ГЕРБ

Има възраждане на рекета през миналата година. Работихме по сигнали, че групи, под формата на търговски дружества, прибират несъбираеми кредити. Някои бяха поели задължения към банки, мобилни оператори, фирми и т.н. и събираха парите с незаконни методи. Но след намесата на МВР и прокуратурата, тези групи се укротиха.

Проф. Константинов: Лъсват сметки на българи в офшорни зони

Скоро в големите световни медии ще лъснат имената на българи, които имат сметки в офшорните зони по света. Това обяви пред Би Ти Ви проф. Михаил Костантинов. Той визира съобщението на британски медии, че в Интернет са пуснати имената на 130 хиляди души с офшорни сметки в специалните зони по света.

Съмнителен професор обяви Доган за топексперт по почвите

Ахмед Доган е най-големият специалист по почвите в България. Познава всички почви в страната, знае на коя какво расте и къде какво да се засади. Така че той не е само специалист по хидроинженерство, но се вълнува изключително много от нанотехнологиите и от икономика. Това обяви по Би Ти Ви Димитър Тадаръков, който се представи и като професор в УНСС, но преди време титлата му бе оспорена, а трудовете му – обявени за плагиатство.

НЦИОМ: ГЕРБ пред БСП със 7%, Кунева – губи подкрепа

ГЕРБ запазва без промяна електоралното си влияние с подкрепа от 24,4%. БСП губи част от подкрепата, спечелена около референдума и сега получава дял от 17,5%. Трета остава ДПС с 6,5% и на практика не променя електоралната си тежест от началото на годината.

Три дни молебен за мир и здраве на българския народ

Отчаянието, обхванало българското общество и неговото отражение, което виждаме в самозапалванията и вълната от самоубийства бе повод за среща на държавния глава Росен Плевнелиев с водачите на основните вероизповедания у нас.