Шамара и Сарафа разказаха играта на Кулезич и Гого Лозанов

Мишо Шамара и Сарафа втрещиха председателя на СЕМ Гого Лозанов и журналистката Люба Кулезич. Тя сблъска в предаването си двамата рапъри надвикаха медийните корифеи. Тема на разговора беше песента "Бяло, зелено, червено", заради която се води разследване за поругаване на държавните символи.

Извергът Петър планирал да убие и майка си

21-годишния Петър Ангелов, убил по изключително жесток начин Женя Тодорова, и поръчителката на вендетата - 38-годишната Светла Тодорова, леля на момичето, остават в ареста за постоянно. Това постанови днес Варненският окръжен съд.

Групата на Карл Хабсбург се завръща в “Труд” и “24 часа”?

След няколкото "метаморфози", през които преминаха напоследък изданията на ВАЦ, се заформя нова интрига на родния медиен пазар.  Групата, водена от Карл Хабсбург, може да получи нов шанс да влезе отново в българските вестници "Труд" и "24 часа", пише австрийският "Дер Щандарт".

Един много богат човек управлява един “разтурен цирк”

Имаме един много богат човек на върха на държавата. Никой вече не вярва на историите с филиите от детството му. Подценява се интелигентността на българина. Това е причината премиерът винаги да се появява сърдит на публични срещи и пред журналисти - така прикрива, че е лековат като аргументи. Ако не можеш да предложиш на хората смислен разговор, то не можеш да им предложиш и смислено управление. Те са просто непрофесионалисти". С тези думи Меглена Кунева, лидер на Движението "България за граданите" оцени управлението на ГЕРБ по време на среща с обществеността в Силистра. Кунева за пореден път заяви, че "Движение България на гражданите" при никакви обстоятелство няма да прави съюз нито с ГЕРБ, нито с БСП. Тя обаче е сигурна, че формацията, която оглавява е заплаха и за Бойко Борисов, и за столетницата.  Невъзможни са коалиция нито с БСП, с която имаме идеологически различия, н

Мюсюлманин хакна 9 родни сайта

9 български сайта са били ударени от Вl3nd, която се описва като "марокански мюсюлманин завинаги". Сред жертвите на тайните хакери, са интернет страниците на 42-ро ОУ „Хаджи Димитър" в София и на Българската национална радикална партия. 

Законът погна братя Юзеирови

Братята Росен и Атанас Йорданови, известни като братя (Юзеир и Али) Юзеирови, имат повдигнати обвинения за насаждане на религиозна омраза и опит да бъде създадена политическа организация на религиозна основа. Това официално съобщиха от Районна прокуратура - Шумен.