Костов и Сидеров разсъниха заспалата ДАНС

ДАНС и правителството трябва да отговорят възможно най-бързо на ключовия въпрос защо в България беше извършен международен терористичен акт”, категоричен е Иван Костов, който е ротационен председател на комисията за контрол на службата в парламента.

Цачева заплаши Миков: Ще съжалявате!

Грандиозен скандал се развихри по време на петъчния парламентарен контрол. Преди да започнат въпросите към министъра по еврофондовете Томисла Дончев, Корнелия Нинова и Михаил Миков от Коалиция за България нападнаха председателя на парламента Цецка Цачева за това, че министрите системно отсъстват в петък и не могат да им бъдат зададени въпроси от страна на опозицията.

Д-р Марко Арндт: Следващият български патриарх може да е агент на ДС

Недопустимо е титлата “архонт” да се дава на със съмнителен бизнес и заслуги към християнството, казва историкът, който оглавява софийското бюро на близката до германските християндемократи фондация "Конрад Аденауер"

Плевнелиев прави Първанов експонат в музей на ДС

Вместо жертвите на комунизма, в учебниците по история се пъчат като живи легенди Желю Желев, Ахмед Доган, Георги Първанов и Бойко Борисов Президентът да отвори икономическите досиета на прехода, да изгони от политиката и медиите доносниците

Президентът отсвири Шератон, отива във вила "Калина"

Президентът Росен Плевнелиев се наложи над съпругата си и до месец ще се премести в президентската вила "Калина". Първата дама се опъваше на бившия строителен министър дълго време и не искаше да напускат комплекса, в който живеят.

4-ма в битка за лидер на СДС, Христов се оттегли

Лидерската битка в СДС, която навлиза в последната права утре, неочаквано претърпя обрат. Един от най-сериозните кандидати за поста Румен Христов внезапно се оттегли. Така за шефското място на „Раковски” 134 остават да се борят читирима номинирани от сините - Ваньо Шарков, Иван Сотиров, Емил Кабаиванов и Лъчезар Тошев.

Кабинетът "Борисов" си писа 5 за трите години управление

На третата година от мандата ГЕРБ си писа много добър 5. Шефът на депутатите на властта Красимир Велчев обяви, че направеното от тях не е достатъчно, но не е и малко. Вицепремиерът Симеон Дянков писа на кабинета 5 заради неприключилите реформи в здравеопазването и енергетиката, пише "Стандарт".