Моника Станишева лапа европейски пари в конфликт на интереси

На 15 юни 2012 г. Моника Йосифова е подписала от името на фирмата "Актив Груп" декларация, че не е в конфликт на интереси.

Р.Петков: С действията си Атака скъсява живота на кабинета

С такива действия "Атака" скъсява живота на правителството. Това каза пред Фокус бившият депутат от БСП Румен Петков, сега областен председател на БСП – Плевен, който още в понеделник вечерта коментара хулиганското поведение на лидера на "Атака" Волен Сидеров на варненското летище.

ГЕРБ: Не искаме Димов от "Атака" в здравната комисия

От ГЕРБ ще инициираме отстраняването на депутата от партия „Атака" Димитър Димов от поста зам.-председател на Комисията по здравеопазването в Народното събрание. Това обяви депутатката Десислава Атанасова, която е член на парламентарната комисия по здравеопазването. 

Безпрецедент: 11 акта за нарушения висят на ТВ “Алфа”, Волен се крие от СЕМ

11 акта за различни нарушения са били съставени на телевизия „Алфа”, медия на политическа партия "Атака", в последната половин година, но нито един от тях не е бил връчен на юридическия собственик на медията Волен Сидеров.

ГЕРБ с открито писмо до Орешарски за произволни назначения на ДПС

ГЕРБ поиска премиерът Пламен Орешарски и земеделският министър Димитър Греков да се намесят срещу управленския произвол при назначения на ДПС в областната дирекция "Земеделие" в Кърджали.

Бареков се еманципира от кукловода си Местан

Обвиненията на лидера на ДПС Лютви Местан, че „България без цензура" е сама срещу всички партии на статуквото и няма платформа, предизвика остра и бърза реакция от страна на лидера на формацията Николай Бареков.