Цацаров: Сидеров е обвинен за “земно хулиганство”, няма натиск върху прокуратурата

Главният прокурор Сотир Цацаров категорично отхвърли обвиненията на лидера на "Атака" Волен Сидеров, че има политически натиск над прокуратурата. 

РБ и ГЕРБ: Свалянето на кабинета е само първа стъпка към промяната

Това, което правим ние е да търсим обществен консенсус по плана за излизане от кризата. Точка първа от този план е оставката на правителството и ние търсим помощта на всички политически формации и обществени организации за постигането на тази първа точка.

Жертва на Атака иска имунитета на още пет депутати на Сидеров

Но само само на Волен Сидеров, трябва да бъде свален имунитетът, но и на депутатите му, които снощи нахлуха в Нова ТВ и опитаха да се саморазправят с граждани и журналисти, защото били засегнати от предаването на Милен Цветков.

Френския посланик: Още преди 20 г. си пожелах да не виждам повече Сидеров

„Стефани дьо Мартие беше в самолета, мисля, че няма съмнения в това. Проблемът е, че тя е била заплашена, тъй като е французойка и член на френското посолство. Сидеров й е казал, че като депутат има право да провери нейната самоличност, което е неприемливо, тъй като той не е полицай".

Павел Чернев: Хора от БСП ме предупредиха да не се занимавам със Сидеров

По време на летните протести срещу правителството когато медиите излезнаха с призив „Да игнорираме Волен Сидеров” бяха учтиво посъветван от млади кадри на БСП да не се занимавам с Волен Сидеров.

Е. Михайлова: Сидеров да последва примера на Цветанов, сам да се откаже от имунитета си

Може да се реагира срещу депутати както към всеки нормален човек, дори и физически да се възпрепятстват. Това обяви по Нова ТВ бившият депутат от ДСБ Екатерина Михайлова.

Страсбург гледа приоритетно дело срещу Сидеров за побоя пред Софийската джамия

 Европейският съд в Страсбург е приел като приоритетно дело срещу хулиганска  проява на на Волен Сидеров и негови депутати пред джамията в София.

5-ма от "Атака" нахлуха в Нова ТВ

Депутатите от "Атака" Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова нахлуха в сградата на Нова телевизия, за да се саморазправят с гости на предаването „Часът на Милен Цветков", съобщиха от телевизията.