Миков: Бойко си прави бакалски сметки, ревизираме управлението му

Бойко Борисов не е политик и може да прави само бакалски сметки. Това представляват заплахите му, че в деня на гласуване на кабинета може да не влезе в пленарна зала, да нямаме кворум и така да провали намеренията ни. Ние знаем, че Борисов и партията му се занимават само с такива дребни интриги. Те могат да си напазаруват и депутати, но в БСП няма да насилваме никого, нито да казваме за кого и как да гласува. Това обяви по Би Ти Ви новият шеф на парламента Михаил Миков.

Царят: Отношенията ни с Русия са истинско богатство

Негово Величество Цар Симеон II прие в резиденция „Врана” г-н Геннадий Чародеев- зам. главен редактор на списание "Ехо планеты" и г-н Игор Броварник- кореспондент на Итар Тасс в София, съобщават от пресслужбата на царя.  

ГЕРБ осъди ксенофобията на Атака

ГЕРБ излязоха с декларация, в която критикуват „истеричните ксенофобски изявления”, които прозвучаха във встъпителната реч на лидера на партия “Атака” Волен Сидеров по време на откриването" на 42-рото Народно събрание.

Вени Марковски: Хаирлия да е, днес Цветанов без имунитет, а утре и Бойко

Желанието на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов да даде доброволно имунитета си на народен представител, ако прокуратурата реши да го разследва предизвика коментари в сациалната мрежа.

Райков освободи шефа на НАП и 7 областни управители, стават депутати

Служебният кабинет освободи от длъжност шефа на НАП, 7 областни управители и член на комисията за стоковите борси. Решението е взето  на неприсъствено заседание с аргумента, че са избрани за депутати, съобщи правителственият пресцентър.

Валери Симеонов: Сидеров е с психични отклонения, няма как да обясни любовта с ДПС

 Агресията на Волен Сидеров срещу репортер на телевизия САКТ не може да бъде приета по никакъв начин за нормална реакция.

Борисов: Няма да бавя мандата, предлагам кабинет още на следващия ден

Няма да бавим мандата, който ще ни даде Росен Плевнелиев за съставяне на правителство. Въпреки че имаме 7 дни за проучване, ще предложа кабинет още на следващия ден, за да не протакам процедурата. Това обяви бившият премиер Бойко Борисов, който напусна залата на НС днес.