Откриват Пясъчния фестивал под звездното небе на Бургас

Със зрелищен мултимедиен спектакъл, включващ атрактивна музика и светлинни ефекти, ще бъде открито тазгодишното издание на Пясъчния фестивал в Бургас. 

Рапърът Редмен атакува Symphonics’Concerts в София

Само четири дни делят родните меломани от първото издание на Symphonics’Concerts, на което ще получат своята специална изненада - хип-хоп величието Редмен (Redman). Диджейът пристига специално за събитието, което ще открие на 28 юни легендарните "Джамирокуай" (Jamiroquai.com), които феновете очакват за своята първа среща.

Превръщат Банско в царството на Мелпомена

От 1 до 7 юли Банко е домакин на традиционния фестивал "Летни театрални празници". В официалния афиш на феста са включени едни от най-добрите постановки на театрални трупи от София, Пловдив, Сливен.

Изпращаме лятото с концерт на Ману Чао

Лятото може и да се позабави, но със сигурност ще го изпратим подобаващо с концерта на култовия Ману Чао и проекта му "La Ventura". Спектакълът е предвиден за 16 септември в софийската зала "Фестивална".

Есенно турне на Васко Василев в България

Цигуларят Васко Василев предприема голямо турне из България в края на 2013. Известният българин ще изнесе концерти в седем града в страната, между които Добрич и Самоков, където виртуозът ще свири за първи път. 

Стартира театралният маратон “Варненско лято”

Днес ще бъде даден старт на Международния театрален фестивал "Варненско лято".  Морската ни столица ще бъде домакин за 21-ри път на най-значимия театрален форум у нас.