Политически лидери бойкотират Бареков за участие в предизборен дебат

Доскорошният лакей на ГЕРБ Николай Бареков отново се ожали пред цяла България, че поискал от собственика на Би Ти Ви Красимир Гергов да участва в сутрешния блок на Би Ти Ви заедно с бившия премиер Бойко Борисов.

Обвинението: Никой не разследва Фидосова

Прокуратурата опроверга излязла информация в медиите, основаваща се на изявления на представители на организацията „Българска Легия Антимафия", че срещу кандидата за народен представител Искра Фидосова „се води разследване".

Социолози: Разликата между ГЕРБ и БСП стопена до под 1%

По-малко от 1% разлика в електоралната подкрепа за двете водещи политически сили - ГЕРБ и БСП, отчитат проучванията на няколко социологически агенции, дни преди парламентарния вот на 12 май.

Плевнелиев се среща с мисията на ОССЕ

Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с ръковододителя на краткосрочната мисия на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа - Оуен Мърфи. Задачата на мисията е да наблюдава изборите за народни представители заедно с водената от него делегация.

Прокуратурата в акция – разследват Фидосова и Цветанов

Прокуратурата започна разследване на съпредседателя на парламентарната група на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Искра Фидосова за пране на пари, както и на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея, пише "Сега".

Цветанов: Последният звукозапис срещу Борисов е чиста манипулация

Вие си задайте сами въпроса как е възможно министърът, който вече не е министър от 13 март, на 29 март да се обади в 4:40 ч., за да разпореди изтриването на някакъв запис. Разберете, това е толкова несериозно, че дори не си заслужава да го коментира човек.

Шефът на “Козлодуй” въртял далавери за лични нужди

Шефът на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов е уличен от безразборни харчове на държавни пари без възлагане на обществени поръчки и за лични нужди.  Според получена във врачанския сайта tribali.info информация Николов купил за ведомствения си апартамент в Козлодуй през януари т.г. полупрофесионални фитнес уреди за 9 хиляди лв., платени от централата. Самият Валентин Николов твърди обаче, че няма ведомствен апартамент в Козлодуй и живее със семейството си в София. При нужда пък остава в апартамента за гости на централата в местния хотел "Искър". В помещение до него се намират въпросните фитнес уреди, които са предназначени за още неоткрита спортна зала, но енергийния шеф никога не ги е използвал. Николов обясни пред "24 часа", че въпросното фитнес оборудване било закупено отдавна и с него трябвало да се оборудва зала в хотела. Тя