Н. Младенов: Борисов убеди британския посланик, че изборите са единствения изход от кризата

Изходът от сегашната тежка политическа криза в страната е бързи предсрочни избори. Това е заявил бившият премиер Бойко Борисов при срещата си с английския посланик в нашата страна  Джонатан Алън. 

Станишев: Плевнелиев работи за ГЕРБ и бабува на новото дясно

Президентът Плевнелиев обслужват два политически и един икономически интерес. На първо място това е интересът на Борисов и Цветанов да консолидират своята власт в ГЕРБ и да се преборят с недоволните в техните структури. Вторият интерес е заемането на ролята на бабуването на новото дясно с очевидната идея да се формира коалиция между него и ГЕРБ в следващия парламент. Последният интерес е медийно-икономически с кръгове, с които не е тайна, че е свързан.

Мистерия: Лекарите мълчат за смъртта на дядо Кирил

Причината за смъртта на варненския митрополит Кирил е удавяне, сочи резултатът от направената аутопсия на тялото. Информацията обаче е от прокуратурата, а не от патоанатомите, които трябваше да дадат кратък брифинг за медиите, но изненадващо след аутопсията млъкнаха.

Сидеров се вживя в ролята на следовател, ще разпитва Сретен Йосич

Волен Сидеров кани Сретен Йосич в Комисията по корупция, за да се узнае какви са връзките на бившия премиер Бойко Борисов с тази мрачна фигура, в какво се е изразявало познанството им и какви са били общите им интереси. Това обяви днес на пресконференция на "Атака" в Бургас лидерът на партията Волен Сидеров.