Местан: Има таен план заместникът да заеме мястото на Боса

Изправени сме пред разпад, а най- точно е да се каже, че сме изправени пред разложението на властта От публикуваните скандални записи стана ясно, че сме управлявани от подземие, облечено в публична власт. Това каза в Ловеч председателят на ДПС Лютви Местан, съобищиха от пресцентъра на ДПС.

Борисов: Знам, че са ме слушали, но не от МВР

Подслушвали са ме мисля, че в Бояна, искам записът да стигне до Цацаров! Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив по повод поредната порция СРС-та.Според него авторът на СРС-та е паралелна структура извън МВР.

Доказателствата за атентата в Сарафово на 99% потвърдени

Експериментът по мое мнение е 99% успешен, тъй като с първия взрив успяхме да потвърдим всичките наши очаквания и доказателства, които сме събрали до момента и ни даде насоки, с които да продължим разследването. Това каза директорът на Националната следствена служба Бойко Найденов след проведения днес експеримент за атентата в Сарафово, цитиран от БГНЕС. 

СГС иска Румъния да се споразумее с Италия за Брендо

Софийски градски съд (СГС) не даде ход на делото за екстрадиция на Евелин Банев в Румъния,  която също иска Брендо за временно пребиваване. Според магистратите било  безпредметно това да се прави.

Цветозар Томов: Цветанов трябва да отговаря за престъпленията си

Мисля, че въпросът е "Или Цветанов, или България". И аз очаквам този човек да бъде справедливо наказан за престъпленията, които е извършил. Надявам се това да стане максимално скоро. Това казва социологът Цветозар Томов в интервю за БГНЕС.

Гестапото: Следващата бомба ще дойде от Цветанов, той е заплаха за демокрацията

Вижда се, че Цветан Цветанов контролира всичко не само в държавата, наплашил е президента, но той държи основните властови позиции и в самата политическа партия ГЕРБ. Последните твърдения на Бойко Борисов, че Цветанов е партията са много обезпокоителни, защото се вижда ясно, че Борисов вече не е първият човек в ГЕРБ, а друг е водещият. В изявлението си Борисов молеше хората да разберат, че не той взима вече решенията и не е никой в партията. Този анализ направи по Би Ти Ви бившият шеф на Шести отдел в ДС Димитър Иванов, известен като Гестапото.

Мира Радева: Лицата на протестите изпадат от парламента

От лицата на уличните протести преди месец нищо не може да изкласи и да поникне като резултат на предстоящите избори. Това обяви социологът Мира Радева в ефира на Би Ти Ви.

Слави Бинев: В България е по-страшно от Сицилия

Служебното правителство и МВР трябва да се разделят незабавно с преводачката Петя Първанова и другия преводач Калин Георгиев, както и с шефа на СДВР, който при отвличания никога не иска да загради София. Това обяви евродепутатът Слави Бинев.